kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Cześć :-) jeden szczęśliwa po :-) :-) :-) było słychać serduszko :-) :-) ciąża tak 6,5-7,0 tygodnia :-) Ale się cieszę..aż się popłakałam kiedy je usłyszałam :-) :-) :-)
GRATULUJE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć :-) jeden szczęśliwa po :-) :-) :-) było słychać serduszko :-) :-) ciąża tak 6,5-7,0 tygodnia :-) Ale się cieszę..aż się popłakałam kiedy je usłyszałam :-) :-) :-)
Wydaje mi się ze normalnie. Dupka dostałam właśnie na bóle brzucha i ze względu na pierwsza stratę. Ale jajniki dalej mnie bolą czasami Ale podobno to normalne staram się tam pocieszać
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Nie robi ... ja do pracy to prawie zestaw medyczny zabieram![]()
Laaaa kochana gratulujeCześć :-) jeden szczęśliwa po :-) :-) :-) było słychać serduszko :-) :-) ciąża tak 6,5-7,0 tygodnia :-) Ale się cieszę..aż się popłakałam kiedy je usłyszałam :-) :-) :-)
i ciesze sie razem z Toba
piekne bejbe!!!:-)))O to pocieszam się ze nie jestem samaJajniki to i mnie pobolewają![]()
Ja jak poronilam puste jajo w poprzedniej ciazy to na sali lezala ze mna dziewczyna, ktora tez miala dwa pecherzyki i jeden pusty i normanie miala plamienia czerwone, bolalo ja podbrzusze jak na poronienie, a okazalo sie ze poprostu organizm wydalal jeden pecherzyk a w drugim dzidzia z serduchem <3 i dostawala tez luteine albo duphastonostatnie usg miałam w czwartek. było ok. tylko, że były 2 jajeczka ale 1 zarodek. czyli jakby były w planie bliźniaki ale jest jedno serduszko. Gin powiedziała, że to się wchłonie i będzie ok. Jak zapytałam o plamienia to powiedziała o oczyszczaniu i o tym 2 jajeczku (pustym). Ale już ponad tydz nie było plamień a tu dzis...