D
Deleted member 158337
Gość
Witam nowa mamusie :-) Em ka super wieści
cieszymy się razem z Tobą
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki za miłe przyjęcie mnie do grona szczęśliwych przyszłych mamczeka nas kilka wspaniałych miesięcy
![]()
Dziewczyny a jak u was z apetytem...?
Ja to jakis dziwolag chyba jestem.... nie mam zadnych mdlosci, kompletnie nic, troche czuje jajnik dzis(podejrzewam ze z niego byla owu) i zero apetytu....tzn czuje ze jestem glodna, ze cos bym zjadla ale o czym nie pomysle to zaraz jest "eee nie tego nie chce". No i tak przewegetowalam dzisiejszy dzien, cos tam w siebie wmusilam ale nadal cos bym zjadla tyle ze na nic konkretnego nie mamochoty inw rezultacie siedze glodna :|
Mam tak samo, czasami już myślę że wie co chce ostatecznie nie chce nic. I chodzę większa część dnia głodna.Dziewczyny a jak u was z apetytem...?
Ja to jakis dziwolag chyba jestem.... nie mam zadnych mdlosci, kompletnie nic, troche czuje jajnik dzis(podejrzewam ze z niego byla owu) i zero apetytu....tzn czuje ze jestem glodna, ze cos bym zjadla ale o czym nie pomysle to zaraz jest "eee nie tego nie chce". No i tak przewegetowalam dzisiejszy dzien, cos tam w siebie wmusilam ale nadal cos bym zjadla tyle ze na nic konkretnego nie mamochoty inw rezultacie siedze glodna :|