Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No bo ten suwaczek sie kurde cos psuje ;p niektore widza poprawnie niektore nieGosia tak, do Ciebie. Na suwaczku masz 5t1d no ale jeśli jest inaczej to rzeczywiście serduszko pewnie już jest :-)
Zielony groszek tez znam prywatna gin u której się kilka godz czeka (ale ona już nie ma kiedy przyjmować często o 23 jeszcze siedziała w przychodni jak juz zamykalam nasza cześć) ja też czekam kilka godz ale na NFZ, prywatnie mój lekarz przyjmuje punktualnie.
Co wy z tymi zupkami chińskimi? Ja normalnie nie przelkne a teraz to już w ogóle. Fuj!
No faktycznie, tam pokazuje ze i pecherzyk i didzka powinny byc dwa razy wieksze niz u mnieGosia nie hihi bo coś mi nie działa kurcze..naciskam i nie wyskakuje kopiuj..Grr
Wpisz parenting.pl ale najlepiej tydzień np.6 i jak wyskocza stronki to wybierz ichnia. Ale sie nie sugerują bo jak dla mnie to się to z niczym nie zgadza.. A wiesz od netowych bzdur można się nastresowac.
Gosiu gratulacjeja jeszczce troszke musze poczekac hehe
urzadzilam sobie drzemke.. od 10 godziny chodzil za mna kebab w bulce.. ale na mojej wsi nic nie ma, do najblizszego kebaba 10km ktory i tak nie wiem czy otw bo dzisiaj w de swieto i wszystko pozamykane.. no to sobie upieklam male pizzerinki wielkosci ciastka Hit.. ciezarnej nie dogodzisz hehe