reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Jejku co za szok przeżyłam rano..mam siostrę młodsza o 3 lata ale zachowuje się i wygląda jak dziecko..wyjechała do Holandii w grudniu tamtego roku a dzisiaj wychodzi na to że jest w ciąży :O ..znają się ze 3 ms i są przeszczesliwi..szooook..

Zadzwoniłam do zusu zapytać co w mojej sprawie wyjaśniającej i pani poinformowała mnie ze poszło do wypłat zasiłków .. czyli wszystko w pozadku ... po ponad miesiącu ciekawe za ile przelew pierwszy przyjdzie ...

U mnie w rodzinie same dziewczyny nas było 5 i jeden brat rodzynek ... siostry mają córki , ja mam synów i o dziwo brat ma synka ale przeważają chłopcy aktualnie bo ja mam 4 żeby równo było teraz dziewczynka musi być

Agucha Korzkiew? Wieki nie byłam...

To widzę, że aktywnie żyjesz - super! :-)

Lilith ale masz pomocnice :-)

Iza wow, no to nieźle z ta siostra...

Linka ja też mam tylko jednego brata, ale dobrze mu było z 4 siostrami :p

Hej żaby :):)
Ja znow naładowana energia, aż sie zastanawiam czy to normalne i czy wszystko z ciąża ok.. Objawów - o ile regularnie jem- brak, zmęczenie wieczorem tylko a w ciągu dnia z ogrodu bym nie wychodziła.
Wizyta w środę, dużo bym dała by ja przyspieszyć i zobaczyć maluszka...:(:( autentycznie sie martwię

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Po dzwoniłam po przychodniach i umowilam się na piątek do jednej z dr do której chciałam wiec dobry termin. Akurat dostane skierowanie na badania :-)
Ale terminy na NFZ są bardzo różne. Do jeden dr dopiero na wrzesień

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

A ja czekam na wizytę :-) może serce dzisiaj będzie bo to już 7+4:-)
U nas w Hiszpanii to prywatne ubezpieczenie mamy wszyscy wiec na brak badań nie narzekam wręcz przeciwnie.
Zazdroszczę Wam tych serków topionych, chleba i kisielu. U mnie nie dostanę takich rzeczy. Aż głodna sie zrobiłam co w sumie nie dziwi bo ciagle bym jadła :-) trzymajcie kciuki zaraz wchodzę :-)

Ewa - super! Czekamy na wieści z wizyty:):)

reklama
Ewa trzymamy kciuki!! Serducho juz powinno być.

Ja prawie zawalu dostane chyba..maluszek się schował i znaleźć nie moge.. Dwa razy tylko wyskoczył samym tetnem na 147 a tak to jakieś bidne 130-135 i Dupa..słyszeć w ogole nie słyszę. Pamiętam Dex tez się tak chował i niby normalne, Wazne ze wylapuje wyższe niż moje ale no bez jaj jaki stres.. Oczywiście nie wytrzymam i za jakąś godzinę zas sprawdzę..

Auto mam dzis do odbioru, ciesze się w sumie.. Lubię je..to moje moje pierwsze wiec i sentyment..

Do góry