Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Keejti a Twój maluch nie ma stałych por np.obiadu, drzemki, kapieli i spania?
Moj tez ma czasem obsuwe przez lekarzowe sprawy.. Ale tak to u nas regularność łącznie ze spaniem. I tak duży maluch nie może wstawać z drzemki później niż o 14-15..
Macie to co ja? Tez ten kamień a to nie zatwardzenie? Tylko Milagros mi się to zaczęło ze 3-4 dni temu i juz chyba przywyklam..
Ewa - na wątku wizytowym pisałam i fotę wrzuciłam z maluchem wszystko ok! ma 2 cm, zaczyna się ruszać (nawet filmik udało mi się nagrać jak głową wiercił ),w badaniu nie widać powodów do plamienia..Gin podejrzewa, że może krwiak się jakiś robi ale jeszcze nie udało się go zobaczyć. Póki co mam brać dupka - i to nawet nie duża dawka, bo 2X1 - jeśli bedzie ok to po jednym opakowaniu odstawimy, a jeśli się będzie ciągnęło - wtedy przedłużymy
Czyli mój brak objawów i pełna energiczność wcześniejsza, a także ostatnie plamienia - w sumie nie dają powodów do niepokoju bo wszystko jest ok i maluszek spokojnie sobie rośnie
Lilith nie no pewnie ze ma tylko przy mężu jak w zegarku a mi tak ładnie nie zasypia i np dziś zasnął później ale spał 3h a zazwyczaj do 2. I teraz pewnie tak szybko nie zaśnie normalnie już powinien spać. Wszystko się przesunelo
Milagros dokładnie! Lince to ostatnio opisywalam. Czuje się ogólnie taka ciezkosc na środku. Dopiero teraz na końcówkę 9 się zaczęło. I mimo, iż brałam espumisac i to na zatwardzenie to ciezkosc i twardość pozostała.
Keejti obudź go następnym razem, ja nienawidzę jak mój się przestawi.. Tylko u nas od dawna brak drzemek, tzn.sporadycznie są.
Haha dokładnie zakwas hihi. A na plecy Ci idzie? Bo mi schodzi na boki. Gdzieś Ty była jak ja ostatnio o tym pisalam? Hihi ja pi wczoraj jestem spokojna.