Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny :-) mój też twierdzi że będzie syn, ale przykro mi, córka jak malowana będzie jestem tego pewna[emoji14]
Kejti rocznica jest 11.04, i ja nic nie planuje. Nawet seksu[emoji14]bo zapomniał o ostatniej więc teraz też nie liczę że będzie pamiętać, ale jak zapomni to mu współczuję[emoji14]
Dziewczyny współczuję badań, na szczęście ja już mam to za sobą i nie wiem co wam poradzić
Hej! obudzil mnie oczywiscie koszmar.. Ze wizyte mialam na 12 a obudzilam sie o 0.00 w nocy.. I ryczalam tz przez telefon ze nie zadzwonil i nie przyjechal po mnie, a on mi mowil ze jestem glupia i ze plany sie pozmienialy
Gosia ale masz koszmary[emoji14]mi się śniło że mój pozrywal płytki w łazience[emoji14]
Kejti A co do Wady wzroku mam -4.5 co do cesarki jeszcze nie wiem, mam dopiero później iść na badanie dna oka. I wtedy zdecydują. Ale chyba wolałabym cc, często ucieka mi ostrość i obawiam się jakby to było po porodzie i takim wysiłku.
Milagros mamy synka 6lat, i dwie córki 4 i 2 latka
Młodzieży wczoraj powiedzieliśmy o maluszki efekt genialny, cieszą sie bardzo!! Tylko Tymek sie obraza jak mówimy ze nie wiadomo czy to bedzie chłopiec czy dziewczynka bo on koniecznie chce brata
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app