• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej dziewczyny :) moja data porodu to 20.11.16 :)

A mam takie pytanie ? Czy ktoras z was miala biegunkę? Wlasnie wczoraj nagle zaczal mnie bardzo boleć brzuch i zaraz nastapila biegunka. Dzisiaj sie kiepsko czuje, mam mdlosci, ale nie wymiotuje. Mialyscie tak ?
Pozdr :)
Hejka Przyszla Mamusio :-) Mam bliski termin bo ja na 18.11:-)
Ja przeżywam to samo co ty plus wymioty. Tydzień temu w nocy obudził mnie potworny skurcz, myslałam że to poronienie bo tydzień wczesniej krwawilam i w szpitalu podali mi progesteron na podtrzymanie. Okazało się że to biegunka i silny ból brzucha taki że płakałam na kibelku. Do tego byłam sama w domu, przestraszyłam sie że szok. Ale po 15 min wyróżnienia wszystko przeszło jak ręką odjął. Za dwa dni znów biegunka ale bez tych potwornych skurczy. Zaczęłam jeść rano i wieczorem łyżkę kakao na sucho i przeszło mi :-)

reklama
a ja sie najadłam teraz fasolki po bretońsku, coś czuje, że będę mieć po tym nie złe wzdęcia ;) ale tak mi smakowała :)
Oo fasolka to ja też lubię, do tego taka bardzo pikantną ale brzuch mnie ostatnio bolał i twardy był jak skała więc zrezygnowałam. Powiem Wam że po nocach śni mi się jedzonko którego nie mogę jeść bo wymiotuje. Nie mogę doczekać sie porodu i w końcu zjeść coś bez mdłości. O na przykład zapiekanke z budki mniam teraz to sobie tylko pomarzyć:rolleyes:

Witajcie;-)

Jak dziś samopoczucie?

Ja dziś zaczęłam 9 tydzień i jak narazie nic się u mnie nie zmieniło bo mdlosci non stop i spanie mnie niemożliwe męczy.

Olita to jesteś przede mną bo ja mam termin na 23 listopada:-)

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Linka niestety nie pamietam czy pisalas...mala jest wczesniakiem?? Czy to wada pluc?

maleducada, lilith z ta gr krwi to chyba zalezy pd lekarzy...

Lilith nie, nie o corke chodzilo tylko o mala dtzemke dla Dextera :-D a 10lat to juz pannica ;-)

Truskawki mniammmm...

Koalka ja sie nie znam to soe.nie wypowiadam.. ale nie stresuj sie za wczasu, bo czesto kobiety jeszcze dluzej nie wiedza o ciazy i rozne rzeczy biora i jest ok...

Katerineczka uwierz mi minie na pewno :-D

Olita witaj :-) ja nie mam akurat takich problemow to nie pomoge...

Edit.

Zaszalam i zrobilam 2-daniowy obiad :-P drugie danoe trocce nie wyszlo, bo ryz za slony, mieso przypalone no ale jest hahah :-D czuje, ze bede musiala wieczorem swoje wycierpiec za te szalenstwa :-\

Cześć dziewczyny :)
Długo się wahałam, czy dołączyć do Was. Najpierw czekałam na serduszko, potem coś nie mogłam się zebrać...
Termin mam na 11.11.
Pierwszą ciążę poroniłam - na drugiej wizycie przestało bić serce. Z drugiej ciąży mam roczną córeczkę z trisomią 21. Czekam z niepokojem na badania.
Męczą mnie mdłości, wymioty osłabły - od 2 dni zero.
Co do dat, to ja nie pamiętam dat naszych ślubów, a mieliśmy i cywilny i kościelny;) pierwszą datę mam na obrączce, więc jak nadchodzi ten miesiąc, to sprawdzam :D drugą też sprawdzam bliżej rocznicy, pamiętam tylko, że była to druga sobota września :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry