• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
My mieliśmy ślub tylko w urzędzie, dla mnie to papierek prawdę powiedziawszy a rocznica związku to święto. Ale wstyd, że zaręczyn nie pamiętam bo byłam mega szczesliwa i do teraz pamiętam jakby to wczoraj było..
Milagros dokładnie, jakiś gest musi być, od siebie..

Bułka z pieczarami pycha. Zależy też która u nad są dwa rodzaje, w paluchu wydrazonym ostre tarte pieczary albo bula okrągła, pieczary, szynka i żółty ser zapiekane razem..

Dominika u mnie mdłości mega ale wymioty coraz rzadsze. Nie martw się, będzie coraz lepiej.

Aob, moj normalnie chodzi spac o 20-20.30. Czasem i po 19. Ale mamy problem z drzemka.. Od dawna nie chce się klasc.. Za to wystarczy, ze wyjdę do lekarza po południu czy na spacer jak wczoraj i odpada w aucie.. Wtedy, zależnie od piry zasniecia wszystko się przestawia i idzie spać po 21. Pamiętaj, że u mnie jest godzina wstecz. Do tego starsza ma wolne, chodzi późno teraz i jest Oki. U niej to norma ale nie budzę jej jak mlody spi bo po co. A Dex zawszecwstaje 8 d 8.30. Tylko jak ja spać nie mogę albo wyjątkowo musze wcześnie wyjść to on ma swoje plany, pewnie to znasz..

Witam dziewczyny ja miałam problem Z umówieni em się na usg prenatalne byłam u siostry tej co ma chora córeczkę i zadzwoniła mi do swojego lekarza który wciągnie mnie do programu i w krk będę miała genetyczne i test peppa na NFZ ... wiec tez dużo będę miała zaoszczędzone :) po 15 jadę po skierowanie a jutro będę dzwonić i się umawiać

Aaa no fakt ciagle o tym zapominam ze u was godzina wczesniej jest.. z czasem pewnie mu sie unormuje.. albo moze.potzrebuje jeszcze z pol godz chociaz w dzien.. a co do planow.i spania rano to oczywiste znam doskonale :-)

Linka super wiadomosc:-)
A jak sie mala czuje??

Koalka większość płatne, skierowanie miałam tylko na morfologie mocz i glukozę do tego cała lista do zrobienia we własnym zakresie.

Milagros ok, ok, może nie rozumiem dlatego, że ja nigdy nie miałam zaręczyn :-P

Joasia to Tobie nie kazał powtarzać grupy krwi? Mi powiedział, że do każdej ciąży musi być nowy wynik, ale to sobie zrobię bliżej porodu :-)

Lilith a my nawet jakbyśmy chcieli świętować rocznicę bycia razem to byłoby ciężko, bo jakoś ta znajomość sama płynnie się w związek przerodziła :-P

Aob super, że dałaś rade na badaniach.

Koalka o programie pierwsze słyszę, a chodzę na NFZ.

Aob tez mamy na obrączkach datę ale w ogóle ich nie nosimy. :-P

Koalka my np walentynek nie obchodzimy.

Lilith ja też miałam ślub cywilny (kościelny 2 razy przekladalismy, bo tak się wszyscy wtracali w końcu odwolismy i wzięliśmy ślub dla siebie, tylko my i świadkowie reszta się dowiedziała po fakcie i jestem szczęśliwa ze się obeszło bez tego weselnego zamieszania), ale dla mnie ten cywilny jest bardzo ważny :-)

Maleducada to dziwne, ze musisz drugi raz roboc grupe krwi, bo to robi sie raz i na cale zycie.. dorosly grupa sie.nie zmienia... nawet dzis o tym czytalam.. ja jestem hdk, wiec ani w 1wszej ciazy ani teraz nie robilam tego, bo zawsze mam przy sobie ksiazeczke, a mozna tez za okolo 25zl zrobic sobie.karte z.gr krwi i to jak dowod jest :-)

Aob66 mała pod tlenem szukają przyczyny dlaczego bo badania narazie w porządku wygląda na to ze infekcjii brak ,wiec pewnie znowu płuca nie mogą sobie poradzić , już szuka siostra aparatu do tlenu żeby zakupić do domu bo ma aparat do saturacjii wiec jak spadnie będzie mogła szybciej jej tlen podać . Zanim odwiedzi pediatra i szpital

Aob no ja mam oryginalny wynik grupy z poprzedniej ciąży i wtedy mówili, żeby tego pilnować to mi wystarczy na przyszłość, a teraz znów, że muszę jeszcze raz zrobić, tyle że nie muszę od razu tylko jak będę miała akurat kasę na to

Linka jejku, tak mi szkoda tego maleństwa :'(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry