Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Takiego nie zjemHej dziewczyny,
Dziękuję za rady odnośnie prezentu. Mały dostał ode mnie puzzle takie na planszy duże odpowiednie do jego wieku z jego ukochana Myszką Miki.
Wiecie co ja tak się cieszyłam że z dnia na dzień przeszły mi mdłości ale teraz się przestraszyłam bo wy piszecie ze5 macie wymioty i mdłości. Jeszcze koleżanka mnie wczoraj przestraszyla mówi ze jak na 3 miesiąc to nic nie widać po mnie. Ja nawet grama nie przytyłam.
W poniedziałek mam wizytę u gina dopiero, z chęcią pobiegła bym już dziś ale nie przyjmuje :-(
Jeśli chodzi o zapomniana tabletke to ja biorę duphaston i teź parę razy zapomnialam tej poludniowej dawki bo brałam 3x1. Plamienie mi juz przeszło a zaznaczam że bardzo krwawiłam. I dupek nie pomógł mi a raczej to że w końcu odpuściłam pracę i zaczęłam sie wysypiać i duzo odpoczywać oraz mało się stresować.
Dobra pasztetowa powinna być z wątróbki więc damo zdrowie ale te wszystkie chemiczne dodatki...ehh ale w czym teraz nie ma chemi. Chyba że sama upolujesz zająca i zrobisz pasztet zajeczy swojej roboty![]()
Oh jakie uroczeMilagros - długowłosa i krótkowłosa, dwie samiczki![]()
![]()
Tak dzis pokój zwiedzały jak młody klatkę czyścił![]()
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app