• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2018

Co Wy na to zeby zalozyc watek ze zdjeciami brzuszka? Wiem, ze jest wczesnie ale wiele z nas mowi, ze juz widoczne sa, jestem ciekawa czy widoczne sa tylko dla nas czy faktycznie widoczne ;)

4c3tskjoa7ptmvui.png
U mnie to widoczne Ale raczej przez kg [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
To mi razniej ale ja mam takie straszne rozstępy po dwóch ciazach ze wstyd brzuszek pokazać :(

Ja tez mam wokol pepka i na "boczkach" sami swoi, nie ma sie czego wstydzic ;) a druga sprawa nie musi to byc goly brzuch. A ewentualnie ktoras wspomniala, ze da sie tu jakos zrobic watek ukryty czy cos takiego ;)

4c3tskjoa7ptmvui.png

Ja tez mam wokol pepka i na "boczkach" sami swoi, nie ma sie czego wstydzic ;) a druga sprawa nie musi to byc goly brzuch. A ewentualnie ktoras wspomniala, ze da sie tu jakos zrobic watek ukryty czy cos takiego ;)

4c3tskjoa7ptmvui.png
W sumie racja pod bluzeczka mozna pokazać [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

U mnie pierwsza ciąża była nie planowana i ciezko było obliczyć na kiedy termin z usg było koniec grudnia a synek wyszedł 15 stycznia :). Przy nim brzuch miałam widoczny po 4 miesiącu ciąży, w tej już mi widać pewnie przez wzdęcia

Ja w grudniu zrobiłam sobie pakiet dla planujących ciąże, wiec tez tyle ubyło. A teraz strach myśleć, co to będzie, ale wiadomo w takich chwilach kasa sie nie liczy:) Na 1 wizytę mam zrobic na razie morfologię, mocz i glukozę na czczo. Potem się pewnie wszystko posypie.

A co do wagi to zaczynałam z pułapu 59kg przy 172cm. Ale już chyba z miesiąc się nie ważyłam.
Szczególnie na przełomie 4/5 tydzień miałam straszliwe wzdęcia i wyglądałam na +10kg więcej.

3 kwietnia, także jeszcze trochę, będę wtedy w ostatnim dniu 7 tygodnia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ania masz rację, w takich chwilach kasa na drugim miejscu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry