Weronikakrz
Fanka BB :)
Mnie strasznie boli na dole brzucha niewiem czy to skurcze czy co bo normalnie dziwnie aż chodzic niemoge takie klocie
Nic nie odchodzi chyba pójdę się położyć spać
Nic nie odchodzi chyba pójdę się położyć spać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny czy to możliwe ze mała nie jest glodna w ogóle? Śpi ciągle, próbuje ją karmić na śpiocha ale ani drgnie. Ostatnio jadła kolo 6 a teraz 11 i to raczej nie duzo zjadla bo też przysypiała. W nocy dostała modyfikowane z kubeczka bo też spala i nie można jej było wybudzić, kazali mi odciagac strzykawką ale było za mało i podali mieszankę.
Brzmi jak "herbatka z prądem"Co to jest mleko ze wzmacniaczem?![]()
Skurcze są nadal ale nie nasilają się więc dalej nie wiem co robić... Może jeszcze jedna kąpiel..
Regulowane? Miarzysz czas?
Chwile wydają sie regularne co 7min a za chwile już co 4 i znowu co 6 wiec już naprawdę nie wiem. Ale młody chyba znowu straszy tylko..
A są częstsze? Weź kąpiel i zobacz. Z tym Twoim dojazdem to nie ma na co czekać. Lepiej pojechać z fałszywym alarmem niż za późno.Skurcze są nadal ale nie nasilają się więc dalej nie wiem co robić... Może jeszcze jedna kąpiel..