MangoWawa
Fanka BB :)
Nie do końca, bo z tego co wiem to przy zmianie etatu liczą z nowej podstawy... tak jakbyś zmieniała pracę.
Masz racje, doczytałam teraz. Najlepiej zadzwonić do zus i zapytać anonimowo jak to jest w danym przypadku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie do końca, bo z tego co wiem to przy zmianie etatu liczą z nowej podstawy... tak jakbyś zmieniała pracę.
Masz racje, doczytałam teraz. Najlepiej zadzwonić do zus i zapytać anonimowo jak to jest w danym przypadku.
kiedyś zajmowałam się również płacami, ale już nie jestem na bieżąco, a przepisy się zmieniają, więc trzeba po prostu posprawdzać sobie
![]()
Ale żeście naskrobaly!
Byłam na wizycie. Pęcherzyk piękny, 7,9 mm. Wszystko odpowiednie do wieku ciąży, jeszcze bez serduszka. Za tydzień kolejna wizyta, żeby spr czy serducho bije. Niestety mam złe wyniki tsh 3,76 wiec od jutra eutyrox i cukier 96 wiec to już cukrzyca ciążowa:/ dostałam skierowanie do poradni na karowej w Warszawie. Wiec są dobre i gorsze wieści![]()
Marta ale to lekarz tak Ci powiedział, że to już cukrzyca? A u mnie wyszło 104.. Tylko jeszcze od czasu wynikow na wizycie nie byłamAle żeście naskrobaly!
Byłam na wizycie. Pęcherzyk piękny, 7,9 mm. Wszystko odpowiednie do wieku ciąży, jeszcze bez serduszka. Za tydzień kolejna wizyta, żeby spr czy serducho bije. Niestety mam złe wyniki tsh 3,76 wiec od jutra eutyrox i cukier 96 wiec to już cukrzyca ciążowa:/ dostałam skierowanie do poradni na karowej w Warszawie. Wiec są dobre i gorsze wieści![]()
O kurczę ale brzunioMoj brzuchol rano i moj brzuchol wieczorem [emoji85] masakra [emoji23][emoji23]![]()
![]()
No widać sporą różnice. Brzuszek piękny zwłaszcza ten wieczorny <3Moj brzuchol rano i moj brzuchol wieczorem [emoji85] masakra [emoji23][emoji23]![]()
![]()