Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety ja również. Nie udało się, nie tym razem. Od jutra wywoływanie poronienia farmakologiczne. Ciąża obumarła. Życzę wszystkim udanego rozwiązania, a Tobie Dreamerka wszystkiego dobrego. Jak nie teraz, to następnym razem będzie dobrze. Powodzenia!
![]()
Ja wczoraj bylam u innego lekarza i chyba sie polubimy. Wydaje sie facet konkretny, dal mi juz skierowanie na badania prenatalne, takze bede dzwonic i sie umawiac. U mnie wskazaniem jest to, ze corka urodzila sie z wada serca. Nie robil mi zadnych problemow ze skierowaniem, a jak o pracy w nocy uslyszal to od razu L4 machnął. A i u niego to juz widzialam pikajace serduszko.
Tamten tez byl facet, ale jakos nie wspolgralismy ze soba. Echo na pewno bede chciala zrobic po przebojach z corka w pierwszej ciazy. Jestem z Radomska a na badania prenatalne lekarz polecil mi jakas klinike z Lodzi. Zarowne te pierwsze jak i te w 20 tyg bede miec refundowane. Boje sie tylko co mi znow powychodzi na tescie Papa bo w 1 ciazy to mi takie cuda powychodzilu ze zamiast cieszyc sie ciążą to ja sie zamartwialam czy sie moje dziecko w ogole urodzi.
Pomocy!
Dziewczyny, nagle z dnia na dzień zniknęły mi mdłości. Do tego dwa razy czułam lekkie kłucie w podbrzuszu. No i czekolada... znowu mam na nią ochotę chociaż niedawno nie mogłam nawet patrzeć.
Martwię się strasznie, jedyne, co zostało to nabrzmiałe bolące piersi i uczucie napięcia w brzuchu, które mam od poczatku (ale z drugiej strony biorę codziennie progesteron).
Jestem w 9 tygodniu, wizytę mam około 20.04. Jeszcze oczywiście poczytałam fora i tam piszą, że u nich zazwyczaj to oznaczało obumarcie dzidzi. Tak się martwię
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom