Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety ja również. Nie udało się, nie tym razem. Od jutra wywoływanie poronienia farmakologiczne. Ciąża obumarła. Życzę wszystkim udanego rozwiązania, a Tobie Dreamerka wszystkiego dobrego. Jak nie teraz, to następnym razem będzie dobrze. Powodzenia!
![]()
Ja wczoraj bylam u innego lekarza i chyba sie polubimy. Wydaje sie facet konkretny, dal mi juz skierowanie na badania prenatalne, takze bede dzwonic i sie umawiac. U mnie wskazaniem jest to, ze corka urodzila sie z wada serca. Nie robil mi zadnych problemow ze skierowaniem, a jak o pracy w nocy uslyszal to od razu L4 machnął. A i u niego to juz widzialam pikajace serduszko.
Tamten tez byl facet, ale jakos nie wspolgralismy ze soba. Echo na pewno bede chciala zrobic po przebojach z corka w pierwszej ciazy. Jestem z Radomska a na badania prenatalne lekarz polecil mi jakas klinike z Lodzi. Zarowne te pierwsze jak i te w 20 tyg bede miec refundowane. Boje sie tylko co mi znow powychodzi na tescie Papa bo w 1 ciazy to mi takie cuda powychodzilu ze zamiast cieszyc sie ciążą to ja sie zamartwialam czy sie moje dziecko w ogole urodzi.
Pomocy!
Dziewczyny, nagle z dnia na dzień zniknęły mi mdłości. Do tego dwa razy czułam lekkie kłucie w podbrzuszu. No i czekolada... znowu mam na nią ochotę chociaż niedawno nie mogłam nawet patrzeć.
Martwię się strasznie, jedyne, co zostało to nabrzmiałe bolące piersi i uczucie napięcia w brzuchu, które mam od poczatku (ale z drugiej strony biorę codziennie progesteron).
Jestem w 9 tygodniu, wizytę mam około 20.04. Jeszcze oczywiście poczytałam fora i tam piszą, że u nich zazwyczaj to oznaczało obumarcie dzidzi. Tak się martwię
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom