Płomyk*
Fanka BB :)
Ja mialam na Madalinskiego. Dobrze wspominamDziewczyny z Warszawy a Wy gdzie planujecie rodzić? Ja chce miec 2 cc, ale musze wybrac szpital, zastanawiam sie miedzy zelazna i inflancka czy ktoras z Was miala tam cc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mialam na Madalinskiego. Dobrze wspominamDziewczyny z Warszawy a Wy gdzie planujecie rodzić? Ja chce miec 2 cc, ale musze wybrac szpital, zastanawiam sie miedzy zelazna i inflancka czy ktoras z Was miala tam cc?

Ja po wizycie... jestem załamana plamienia nie ustały na usg jest pecherzyk z plodem ale skierowała mnie dziś na bete i jutro z samego rana jeżeli chociaż trochę bd wyższa od jutra bd brała tabl z progesteronem jeśli nie to już kończyć nie muszę;( czyli że ciąża obumarla ..... przepraszam was płacze cały czas mój M też jest zdolowany.. niewierze po prostu ... jeszcze dzis wydalam 260f na lekarzy mam dość już wszystkiego . ;(;(
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po wizycie... jestem załamana plamienia nie ustały na usg jest pecherzyk z plodem ale skierowała mnie dziś na bete i jutro z samego rana jeżeli chociaż trochę bd wyższa od jutra bd brała tabl z progesteronem jeśli nie to już kończyć nie muszę;( czyli że ciąża obumarla ..... przepraszam was płacze cały czas mój M też jest zdolowany.. niewierze po prostu ... jeszcze dzis wydalam 260f na lekarzy mam dość już wszystkiego . ;(;(
Trzymam kciuki aby z dzieckiem było wszystko w porządku.Ja po wizycie... jestem załamana plamienia nie ustały na usg jest pecherzyk z plodem ale skierowała mnie dziś na bete i jutro z samego rana jeżeli chociaż trochę bd wyższa od jutra bd brała tabl z progesteronem jeśli nie to już kończyć nie muszę;( czyli że ciąża obumarla ..... przepraszam was płacze cały czas mój M też jest zdolowany.. niewierze po prostu ... jeszcze dzis wydalam 260f na lekarzy mam dość już wszystkiego . ;(;(
Teraz zadzwoniła mi lekarka pow że dzisiejsza beta jest ponad 2tys czyli 5tydz z ostatniej miesiączki wychodzi 7tydz ale ostatnie 3mies okres mi wariowal więc może owu się przesunela... brzuszek mbie trochę boli leżę i staram się nie myśleć ale łzy same płyną jutro mam 8.50 rano kolejne beta hcg i jeżeli wzrośnie to bd ok jeżeli nie to niestety najgorsze [emoji22] [emoji22]Spokojnie, postaraj się myslec pozytywnie do jutra.
Ktory tydzień wyszedł z pomiarów maluszka, było serduszko? Czy lekarz ustalil skad krwawienie?
Trzymam kciuki
Teraz zadzwoniła mi lekarka pow że dzisiejsza beta jest ponad 2tys czyli 5tydz z ostatniej miesiączki wychodzi 7tydz ale ostatnie 3mies okres mi wariowal więc może owu się przesunela... brzuszek mbie trochę boli leżę i staram się nie myśleć ale łzy same płyną jutro mam 8.50 rano kolejne beta hcg i jeżeli wzrośnie to bd ok jeżeli nie to niestety najgorsze [emoji22] [emoji22]