Malami1303
Fanka BB :)
Też tak mamDziewczyny a jak to jest z Waszymi piersiami? Bolą cały czas tak samo? Ja miałam duży obrzęk ale troszkę zmalał. Też macie takie wahania zależne od dnia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak mamDziewczyny a jak to jest z Waszymi piersiami? Bolą cały czas tak samo? Ja miałam duży obrzęk ale troszkę zmalał. Też macie takie wahania zależne od dnia?
No to spokojnie nerwy nie działają dobrze. A czy to jest Twoja pierwsza ciąża? Przepraszam że tak wypytuje ale jestem po dwóch poronieniach i przeszłam przez mega depresję.. Ale po wszystkim wzięłam się w garść i zaczęłam szukać przyczyn. Wydaje mi się że znalazłam i teraz poki co wszystko rozwija się dobrze.Czuję się dobrze, krwawień nie ma co chwilę ganiam do łazienki i sprawdzam.
Wlasnie mam 2 dzieci już, ale przy 2 poprzednich ciążach tego nie byłoNo to spokojnie nerwy nie działają dobrze. A czy to jest Twoja pierwsza ciąża? Przepraszam że tak wypytuje ale jestem po dwóch poronieniach i przeszłam przez mega depresję.. Ale po wszystkim wzięłam się w garść i zaczęłam szukać przyczyn. Wydaje mi się że znalazłam i teraz poki co wszystko rozwija się dobrze.
Jeśli to nie tajemnica, to możesz powiedzieć jaka była u Ciebie przypuszalna przyczyna? Ja zrobiłam póki co podstawowa morfologię + tsh + igg +igm+toxoNo to spokojnie nerwy nie działają dobrze. A czy to jest Twoja pierwsza ciąża? Przepraszam że tak wypytuje ale jestem po dwóch poronieniach i przeszłam przez mega depresję.. Ale po wszystkim wzięłam się w garść i zaczęłam szukać przyczyn. Wydaje mi się że znalazłam i teraz poki co wszystko rozwija się dobrze.
Tak, u mnie raz bardziej bolą, raz mniej. Zmieniły się z wyglądu. Raz są gorące i napiete a raz takie inne. Bolą głównie sutkiDziewczyny a jak to jest z Waszymi piersiami? Bolą cały czas tak samo? Ja miałam duży obrzęk ale troszkę zmalał. Też macie takie wahania zależne od dnia?
Z reguły pierwsze ciąże to te "pechowe".. ale najpierw radzimy wszystkie, sprawdź bete nawet jutro jak możeszWlasnie mam 2 dzieci już, ale przy 2 poprzednich ciążach tego nie było
I chyba tak zrobię, a 19 swoją drogą jeszcze raz pójdę, tylko jak ja jutro odbiorę wyniki i sie załamnę w swoje urodzinyZ reguły pierwsze ciąże to te "pechowe".. ale najpierw radzimy wszystkie, sprawdź bete nawet jutro jak możeszlepiej jest wiedzieć niż pisać czarne scenariusze a może jest wszystko w porządku
![]()
U mnie za wysokie tsh bo około 3,endokrynolog dal euthyrox na zbicie i przede wszystkim bardzo niski progesteron 1.34 gdzie do utrzymania ciąży potrzebny jest minimum 10-15. Przyjmuje na to luteine teraz podjezykowo 3x2.Jeśli to nie tajemnica, to możesz powiedzieć jaka była u Ciebie przypuszalna przyczyna? Ja zrobiłam póki co podstawowa morfologię + tsh + igg +igm+toxo
A może dostaniesz najpiękniejszy prezent na urodziny [emoji8] może Twoja kropeczke chce mamie zrobić prezent [emoji7]I chyba tak zrobię, a 19 swoją drogą jeszcze raz pójdę, tylko jak ja jutro odbiorę wyniki i sie załamnę w swoje urodziny
U mnie za wysokie tsh bo około 3,endokrynolog dal euthyrox na zbicie i przede wszystkim bardzo niski progesteron 1.34 gdzie do utrzymania ciąży potrzebny jest minimum 10-15. Przyjmuje na to luteine teraz podjezykowo 3x2.
Z tym że miałam złego ginekologa bo gdyby wysłał mnie na podstawowe badania po pierwszym razie to drugiego by nie było.. A on uznał pierwszy że się zdarza i nie wysłał na badania, drugi że pewnie po pierwszym się dobrze nie oczyscilam i zaszkodziło to w implementacji (???) i też nie wysłał na badania, powiedzial że jak się zdarzy 3 raz to poszukamy przyczyny. Więc po przeplakanych, ciężkich tygodniach wzięłam się w garść i zaczęłam szukać i badać się na własną rękę![]()