Mam to samo od 3tygU mnie chyba powoli chyba coś zaczyna się dziać, twardnieje mi brzuch, że ledwo mogę chodzić. Mam też mega ucisk na spojenie łonowe. Chociaż w sumie to ja nie wiem czy to objawy porodu czy już sobie wymyślam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam to samo od 3tygU mnie chyba powoli chyba coś zaczyna się dziać, twardnieje mi brzuch, że ledwo mogę chodzić. Mam też mega ucisk na spojenie łonowe. Chociaż w sumie to ja nie wiem czy to objawy porodu czy już sobie wymyślam![]()
U mnie chyba powoli chyba coś zaczyna się dziać, twardnieje mi brzuch, że ledwo mogę chodzić. Mam też mega ucisk na spojenie łonowe. Chociaż w sumie to ja nie wiem czy to objawy porodu czy już sobie wymyślam![]()
Super, gratulacje, dużo miłości i zdrówka dla WasTak od 2 dni jesteśmy w domu, skurcze bolesne, ale poród u mnie szybki, rana po szyciu boli szyli mnie rodziłam sn
Ile trwal poród ?Tak od 2 dni jesteśmy w domu, skurcze bolesne, ale poród u mnie szybki, rana po szyciu boli szyli mnie rodziłam sn
Kochana mnie to czeka od pon , dosłownie już od tygodnia nie śpię mimo ze to druga ccDziewczyny zaczynam panikować. Jutro rano szpital i albo jutro albo w piątek mnie pokroją. Nagle poczułam się zupełnie niegotowa
Ja miałam pobrany po porodzie i dopiero jak mi ujemny wynik wyszedł dostałam dziecko
Od rozwarcia godzina czasuIle trwal poród ?
Ponad 24 godziny i tak przez ten czas dziecka nie miałamNa wynik ile czekałaś 24h? I przez ten czas nie dali ci w ogóle dziecka??