Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Daj spokój. Nie obrażaj się. Dyskusja na tym polega, by każdy wyraził swoje zdanie, nieraz odmienne. Pewnie, że skonsultuj jeszcze z innym lekarzem, jeśli masz możliwość. Czy w przychodni jest jeden pediatra? Napewno wypytaj fizjoterapeutę o objawy tego wzmożonego napięcia. Napewno prężenie się może być tego objawem i denerwowanie się podczas jedzenia. Malutka dość sporo je, więc powinna przybierać, jeśli nie będzie przybierać to problem leży gdzieś głębiej może w alergii, może gdzieś indziejA co do otrzymania od lekarza informacji zaleceniach itp to mam do 5 mają trzymać się tego co do tej pory robiłam tak jak wam wcześniej pisałam a potem będziemy podejmować decyzje z lekarzem co dalej
A to że was sie pytam czy coś to chyba nic złego chce poznać różne opinie ja też się czułam jakbyście wszystko negowaly co mówię i robię przy niej powiedziałam wam tak każdy ma prawo do wypowiedzi i opinii
Ja już nie wiem komu mam ufać tak naprawdę bo lekarzowi ufałam wy mówicie że to źle itp że to niemożliwe by tyle miała jeść innych itp więc tracę zaufanie szukam innego i dlatego pytam was i proszę o pomoc
Chce poznać i mniej więcej wiedzieć komu mogę ufać czy dany lekarz jest okej ja teraz w obecnej sytuacji nie jestem w stanie tego stwierdzić dlatego poprosiłam o pomoc i jeśli nie mogłam to przepraszam
Dziękuję za wszystkie pomoce miłe i zle słowa
Ale już się nie będę wypowiadać bo jak tylko coś odpowiem to już że źle mówię neguje wszystko a myślałam że mogę mieć swoje zdanie i byśmy wspólnie decydowały czy dana sprawa jest okej czy nie