reklama
King@
Fanka BB :)
Hej rossig, nie wiem czy mnie kojarzysz z Ananasowych Staraczek, wymieniłyśmy parę wiadomości na priv, zauważyłam teraz twój avatar w proponowanych tematach i skojarzyłam, bardzo Ci gratuluję i trzymam mocno kciuki!!! i pozdrawiam z wrześniowych mam 2021 :*Hej. Witam listopadowe mamy 2021
Ja też miałam to szczęście się tu znaleźć
Mój termin porodu z ostatniej miesiączki to 1 listopad
Czekam na Was
Revolta
Zaciekawiona BB
Witajcie. Czy wy macie już potwierdzone ciąże? Bo zastanawia mnie tak wcześnie utworzony wątek. Ja miałam. 25 stycznia ost miesiączkę i termin mi wskakuje na 1 listopad. Niestety jest za wcześnie na testowanie. Dopiero za 4 dni się dowiem-chyba.
Izabela52
Ja ostatnia misiaczka 24 styczeń wiem o ciąży od 6 dni test pozytywny później skontrolowałam bthc przyrost. Pięknie przyrasta. Z racji moim dwóch poronień i trabofili jestem na clexsane od 23dnia cyklu. Na razie apka termin pokazuje mi na 31 październik ale jeśli będzie wszystko dobrze pewnie będzie to początek listopadaWitajcie. Czy wy macie już potwierdzone ciąże? Bo zastanawia mnie tak wcześnie utworzony wątek. Ja miałam. 25 stycznia ost miesiączkę i termin mi wskakuje na 1 listopad. Niestety jest za wcześnie na testowanie. Dopiero za 4 dni się dowiem-chyba.
Martii89
Hej. Ja mam krótkie cykle, przez co owulację w 10-11 dc. O ciąży dowiedziałam się w 20 dc (5 dni przed datą kolejnej miesiączki) bo zrobiłam betę, skontrolowalam później przyrost oraz progesteron, w poniedziałek kolejna beta. Biorę duphaston i acard ze względu na poronienie poprzedniej ciazy [emoji2]aaa no i ostatnią miesiączkę miałam 29 stycznia
Witajcie. Czy wy macie już potwierdzone ciąże? Bo zastanawia mnie tak wcześnie utworzony wątek. Ja miałam. 25 stycznia ost miesiączkę i termin mi wskakuje na 1 listopad. Niestety jest za wcześnie na testowanie. Dopiero za 4 dni się dowiem-chyba.
Revolta
Zaciekawiona BB
Hej[emoji4]Gratuluję. Teraz tylko spokojnych 9 Msc. Ja dzisiaj wieczorem zrobię. Podejrzewam od 3 dni że jestem bo spalabym non stop a to do mnie nie podobne. I mam wstręt do moich ulubionych potraw. Zastanawiam się tylko czy to faktycznie ciąża czy moje urojenia. No zobaczymy.
Hej [emoji3590]
Zrobiłam dziś test, wyszedł pozytywny. Miesiączke miałam 29.01
Mam już w domku córeczkę 7 lat
Pozdrawiam Was
reklama
U mnie nie było i nie ma objawów, z córką też nie mialam. Test robiłam rano, po nocy, wtedy strzeżenie hormonu jest większeHej[emoji4]Gratuluję. Teraz tylko spokojnych 9 Msc. Ja dzisiaj wieczorem zrobię. Podejrzewam od 3 dni że jestem bo spalabym non stop a to do mnie nie podobne. I mam wstręt do moich ulubionych potraw. Zastanawiam się tylko czy to faktycznie ciąża czy moje urojenia. No zobaczymy.