reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny czy wy też tak macie na aplikacji że wchodząc ponownie post jest wyświetlany od początku a nie tam gdzie skończyłam. Nie umiem tego ogarnąć. Na starej apce dawno temu było jakoś lepiej.

Hej:)
To i ja - termin na 01.11
Pierwsza ciąża, właśnie skończyłam pierwszy poradnik i wiem ze nic nie wiem 🤪

Jakie marki kosmetyków polecacie? Wyczytałam że nie wolno kosmetykow z witamina A i mój ulubiony krem do rąk poszedł do kosza

reklama
Hej:)
To i ja - termin na 01.11
Pierwsza ciąża, właśnie skończyłam pierwszy poradnik i wiem ze nic nie wiem [emoji2957]

Jakie marki kosmetyków polecacie? Wyczytałam że nie wolno kosmetykow z witamina A i mój ulubiony krem do rąk poszedł do kosza
Hej hej witamy na pokładzie. Też coś słyszałam o tej witaminie A i zastanawiam się o co chodzi? U mnie tez pierwsza ciąża( w sumie druga ale.poronilam) takze jestem całkiem zielona [emoji38]
Melduję się na pokładzie. Dziewczyny od razu piszę prosto z mostu. Mam 38 lat, pochodzę że świętokrzyskiego. To moja 4 ciąża.Jedno poroniłam. W domu 15 latka i prawie 4-latka.Wszystkie ciąże świadome i planowane. Termin niby 2 listopad. Test zrobiony rano. 2 kreski. Jutro idę robić betę. Trzymam kciuki za wszystkie ciężarówki. Jeśli któras będzie miała z czymś problem piszcie śmiało. Jestem moderatorem i zawsze pomogę.
Witamy. Fajnie mieć doświadczona mamuśkę na pokładzie [emoji16] napewno pytania Cię nie ominą [emoji2]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry