Izabela52
Fanka BB :)
Według mnie też pozytywnyCześć dziewczyny
Jak myślicie, mogę się już w tym wątku z takim testem zagościć?
Ostatnia miesiączka 23.01. Pierwsza ciąża, pierwszy test więc brak doświadczenia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Według mnie też pozytywnyCześć dziewczyny
Ostatnia miesiączka 23.01. Pierwsza ciąża, pierwszy test więc brak doświadczenia![]()
Mega.!No to i ja się witam rana. Test zrobiony na czczo. 2 kreski. Jedna bledsza. Dzwoniłam do swojej gin. Umówiła mnie za 2 tyg. Bo wcześniej nie ma sensu. Kartę zapewne założy mi dopiero na drugiej wizycie.
GratulacjeCześć dziewczyny
Ja ujrzałam taki test 10dpoCześć dziewczyny? a ja bym chciała zapytać Was kiedy wam wyszły pozytywne testy pierwsze? w dniu @? czy już wcześniej jak tak to ile dni przed @ lub dpo?
Pozdrawiam i życzę wam pięknego poniedziałku!
U mnie bladziutka kreska ( ale dopiero godzinę po nasikaniu) w 8dpo.Cześć dziewczyny! a ja bym chciała zapytać Was kiedy wam wyszły pozytywne testy pierwsze? w dniu @? czy już wcześniej jak tak to ile dni przed @ lub dpo?
Mi pracownicie bo cały weekend w pracy [emoji6] mam strasznie mdłości od wczoraj. Przy synu nic takiego nie miałam. Mam nadzieję że całą ciążę nie będę się tak czuła.Cześć dziewczyny! a ja bym chciała zapytać Was kiedy wam wyszły pozytywne testy pierwsze? w dniu @? czy już wcześniej jak tak to ile dni przed @ lub dpo?
Cześć dziewczyny [emoji130]
Jak Wam minął weekend? U mnie od kilku dni tkliwość piersi, ale da się przeżyć![]()
Za oknem robi Nam się piękna wiosna [emoji254]
Życzę Wam fajnego dnia [emoji1305]
Cześć dziewczyny! a ja bym chciała zapytać Was kiedy wam wyszły pozytywne testy pierwsze? w dniu @? czy już wcześniej jak tak to ile dni przed @ lub dpo?