Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Chodzę os 21 tygodnia i super jest mamy grupę i dziewczyny rodzą w tym samym czasie wiec na oddziale się spotkamy to tez będzie raźniejA z tą szkołą rodzenia? Wybieracie się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzę os 21 tygodnia i super jest mamy grupę i dziewczyny rodzą w tym samym czasie wiec na oddziale się spotkamy to tez będzie raźniejA z tą szkołą rodzenia? Wybieracie się?
Byłam w 1 ciąży na szkole rodzenia i powiem szczerze, że niewiele mi to pomogło bo dziecko wiele rzeczy zweryfikowało. Jeśli już to bardziej bym się nastawiała na kilka prywatnych spotkań z położna, która faktycznie poświęciłaby mi czas, przygotowała stricte mnie do porodu pode mnie i rozwiała wszystkie moje wątpliwości.A z tą szkołą rodzenia? Wybieracie się?
Ja nie. Mam już synka, wydaje mi sie, że tego nie potrzebuję. Zreszta nie mam nawet czasu by na takie zajęcia uczęszczać.A z tą szkołą rodzenia? Wybieracie się?
Acard powinno się pić wieczorem przed spaniem (nie wiem dlaczego, nie wnikałam ale wiem, że to jest "konieczne") zapytaj lekarza na wizycie o toZawsze rano wypijam Acard po śniadaniu. Dziś zjadłam śniadanie i nie pamiętam czy wypiłam tabletke. Nie wiem teraz co robić. Wziąć jeszcze jedną? Kurcze, boje się bo to jednak nie witaminy i teraz niewiem...... Myślicie, że podwójna dawka Acardu może zaszkodzić??
Mam mózg jak z waty.
Chyba ją jednak wezmę około południa, albo może chociaż pół tabletki.Acard powinno się pić wieczorem przed spaniem (nie wiem dlaczego, nie wnikałam ale wiem, że to jest "konieczne") zapytaj lekarza na wizycie o to![]()
I to niby tak przed zamknięciem oczu do spania
Jak weźmiesz o jedną więcej nic się nie stanie na pewnoale też jak nie weźmiesz raz to raczej tragedii nie będzie. Choć ja na Twoim miejscu wzięłabym dodatkowa.
A bierzsz jeszcze hepryne czy tylko Acard?Ja mam właśnie 150.
A z tą szkołą rodzenia to nie wiem co zrobić![]()
właśnie mam spotkania z położną w ramach nfz, i dlatego się zastanawiam nad szkołą rodzeniaByłam w 1 ciąży na szkole rodzenia i powiem szczerze, że niewiele mi to pomogło bo dziecko wiele rzeczy zweryfikowało. Jeśli już to bardziej bym się nastawiała na kilka prywatnych spotkań z położna, która faktycznie poświęciłaby mi czas, przygotowała stricte mnie do porodu pode mnie i rozwiała wszystkie moje wątpliwości.