reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Myśle ze jak lekarz zaleca to chyba wie co robi. Jeden by przepisał drugi nie , co lekarz to inna opinia. Skoro mi przepisał to biorę.
Ale tutaj koleżanka się oburzyła co mnie trochę poirytowało
Owszem- część lekarzy napewno wie co robi ale gdyby moi poprzedni lekarze wiedzieli co robią to bym nie była w tej chwili po 8 poronieniach. Poprostu trzeba trafić na dobrego lekarza który naprawdę wie jak walczyć z danymi problemami i mam nadzieję, że każda z nas ma takiego lekarza. 🙂

U mnie dzisiaj pierwsze usg, aktualnie 5+1, pęcherzyk ciążowy jest i w sumie jak na razie nic więcej nie było widać, kolejna wizyta za tydzień 😁 Trochę mnie martwi, że nic więcej nie było widać, ale w sumie wcześnie jeszcze jest

Owszem- część lekarzy napewno wie co robi ale gdyby moi poprzedni lekarze wiedzieli co robią to bym nie była w tej chwili po 8 poronieniach. Poprostu trzeba trafić na dobrego lekarza który naprawdę wie jak walczyć z danymi problemami i mam nadzieję, że każda z nas ma takiego lekarza. 🙂
Bardzo mi przykro ze Ciebie to spotkało. Musisz być bardzo silna kobieta, nie wiem czy ja bym dała radę po tylu stratach.
Ja o swoją ciąże tez się obawiam przez tą endomende. Jakos ufam tej ginekolog i mam nadzieje ze będzie dobrze

U mnie dzisiaj pierwsze usg, aktualnie 5+1, pęcherzyk ciążowy jest i w sumie jak na razie nic więcej nie było widać, kolejna wizyta za tydzień 😁 Trochę mnie martwi, że nic więcej nie było widać, ale w sumie wcześnie jeszcze jest
Za wcześnie na zarodek z akcja serduszka. Ważne ze pęcherzyk jest w macicy. Zobaczyłaś wszystko co mogłaś na tym etapie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry