Żadna szalona, przynamniej już coś widać będziePowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3?mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co
chyba znów robię coś źle
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żadna szalona, przynamniej już coś widać będziePowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3?mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co
chyba znów robię coś źle
![]()
Nie na moje nerwyto ja jestem w tyle, bo dopiero niedługo będę szła![]()
Maleńka nic się nie przejmujPowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3?mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co
chyba znów robię coś źle
![]()
Też będę miała ok 6+3 o ile dobrze liczę.Powiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3?mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co
chyba znów robię coś źle
![]()
nieee kochana, to super! Zobaczysz już serduszko pewnie, wiec nie przejmuj się innymi. Ja byłam wcześniej, ale to z powodu plamien i krwawienia. Wiec trzeba było sprawdzić, inne dziewczyny tez były wcześniej bo np był mniejszy przyrost bety, albo plamienia albo silne mdłości.Powiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3?mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co
chyba znów robię coś źle
![]()
Mnie tak lekarz umówił na wizytePowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3?mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co
chyba znów robię coś źle
![]()
Ja nie byłam na ani jednej becie tylko test ciążowy i na usg poszłam 6+5 myślałam ze byłam 7+3 tc ale ginekolog mnie poprawiłPowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3?mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co
chyba znów robię coś źle
![]()
Powiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3?mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co
chyba znów robię coś źle
![]()
Ja tez jestem taka. Byłam u doktorka, ale bez usg, pobrałam skierowania, ale wyłamuje się i idę w piątekPowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3?mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co
chyba znów robię coś źle
![]()
ja się wybieram 4.04 w 7+3 dopiero, nie chce się niepotrzebnie stresować na zapasPowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3?mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co
chyba znów robię coś źle
![]()