reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczyny, ja to chyba jedyne co to pojadę na tą wizytę potwierdzić poronienie. Niedawno wyleciało ze mnie kilka skrzepów-sporej wielkości w połączeniu z różowo-brązową krwią i śluzem. U mnie zazwyczaj tak zaczyna się poronienie... to już nie jest zwykłe plamienie...
Wiem, ze już przez to przechodzilas i wiem tez co głowa podpowiada ale może jednak to jakiś krwiak, może to się oczyszcza ? Tak bardzo chce w to wierzyć :(

reklama
Dziewczyny, a tu już tylko ja zostałam bez wizyty, czy jeszcze ktoś oczekuje? 😏
ja, dopiero mam 4.04 pierwszą, to będzie 8 tydzień ☺️
A tak z ciekawości na to badanie nifty decydujecie się same z siebie czy lekarz sam powiedział że są jakieś wskazania ??
ja sama z siebie, chcę od razu wiedzieć płeć a nie czekać i oczywiście czy zdrowe ;)
Spoko ja wczoraj liczyłam na palcach ile to jest 21-3 😏
ja właśnie w kalkulatorze ile to jest 100-51 bo musiałam klientowi wydać i jakimś cudem w głowie wychodziło mi 59 o_O

A ja dziś spać nie mogłam w nocy, obudziłam się i męczyłam 2h. A jak zasnęłam to mi się takie głupoty śniły... Że ugryzłam coś i jedna jedynka na dole mi się złamała, dwójka na dole wypadła całkowicie, ogólnie wszystkie jedynki i dwójki do wyrwania. Masakra... A niby jest coś takiego, ze sny o zębach to źle wróżą... 😭 może to zabobony, ale się zestresowałam. I że potem byłam u ortodonty mojego i on twierdził, że to nie jego wina. A ja mówiłam, że czyja skoro druta retencyjnego mi nie przykleił...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkich! :)
Dosyć późno odnalazłam to forum, jestem w połowie czytania ale chciałam się przywitać :)
Termin wg OM wypada mi na 04.11., wg USG i owulacji na 07.11. To moja pierwsza ciąża i od razu z przebojami - w 6 tygodniu krwawiłam dosyć mocno, później długo plamiłam, lekarz przepisał Duphaston 3x2 i tak sobie będę go zażywać do minimum 16 tygodnia. Ale na ten moment wszystko wygląda dobrze, na ostatnim USG było 7+6 i 1,52 cm bejbika 💚
Pozdrawiam 😘

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry