ewa1109
Zaangażowana w BB
Ja już czekam z niecierpliwością na negatywny test i ma pierwszy okres i do dzieła!Strasznie to wszystko dziwneale mimo tego okropnie mi przykro, nie poddawaj się jeszcze przyjdzie Wasz czas
szybciej niż myślisz!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już czekam z niecierpliwością na negatywny test i ma pierwszy okres i do dzieła!Strasznie to wszystko dziwneale mimo tego okropnie mi przykro, nie poddawaj się jeszcze przyjdzie Wasz czas
szybciej niż myślisz!
Powodzenia, będę o Was ciepło myślećJa już czekam z niecierpliwością na negatywny test i ma pierwszy okres i do dzieła!
Zostanę tu z wami i jak nie problem podzielę się dobrą wiadomością mam nadzieję że szybko ale listopadowa mama nie będęPowodzenia, będę o Was ciepło myśleć![]()
Trzymaj się!Zostanę tu z wami i jak nie problem podzielę się dobrą wiadomością mam nadzieję że szybko ale listopadowa mama nie będę