ewa1109
Zaangażowana w BB
Od wczoraj też plamienia ustąpiły .wiem że szanse są malutkie że będzie dobrze... No ale.moze jednakA co mówi lekarz?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Od wczoraj też plamienia ustąpiły .wiem że szanse są malutkie że będzie dobrze... No ale.moze jednakA co mówi lekarz?![]()
Hej! Śledziłam sobie chwilkę mamusiowy wątek i Twoją sytuację. Jak się masz?Od wczoraj też plamienia ustąpiły .wiem że szanse są malutkie że będzie dobrze... No ale.moze jednak
Plamienia odpuściły tzn jest jasno brązowy śluz ale już nie krew.ogolnie czekam do piątkowego USG..Hej! Śledziłam sobie chwilkę mamusiowy wątek i Twoją sytuację. Jak się masz?![]()
Daj koniecznie znać w piątek. Oczekiwanie jest najgorsze. Zwłaszcze, że u ciebie tak długo to trwaPlamienia odpuściły tzn jest jasno brązowy śluz ale już nie krew.ogolnie czekam do piątkowego USG..
Tak naprawdę boje się mieć nadzieję ale cos się w głowie tli.druga rzecz to już 9tydzien z misiaczki więc słabo to wyglądaDaj koniecznie znać w piątek. Oczekiwanie jest najgorsze. Zwłaszcze, że u ciebie tak długo to trwa![]()
Hejka no niestety nie ma śladu ciąży. Lekarka w szoku że obyło się bez krwotoku bolu.ja też bardzo tego nie rozumiem od piątku plamienie odpuszczalo a w piątek jeszcZe coś było widać na usgTak naprawdę boje się mieć nadzieję ale cos się w głowie tli.druga rzecz to już 9tydzien z misiaczki więc słabo to wygląda
Ale jak to nie ma śladu? Miałaś krwawienie?Hejka no niestety nie ma śladu ciąży. Lekarka w szoku że obyło się bez krwotoku bolu.ja też bardzo tego nie rozumiem od piątku plamienie odpuszczalo a w piątek jeszcZe coś było widać na usg
Miałam przez prawie 2 tyg ale to nie był krwotok zaczęło odpuszczać po badaniu i w sobotę już kompletnie że zero plamien a dziś na usg nie mam nic.nawet mnie brzuch nie bolalAle jak to nie ma śladu? Miałaś krwawienie?
Może te palmienie co miałam przez 2 tyg to było to ale na usg w piątek wszystko było .mAle jak to nie ma śladu? Miałaś krwawienie?
Strasznie to wszystko dziwneMoże te palmienie co miałam przez 2 tyg to było to ale na usg w piątek wszystko było .m