• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Cześć, czy można jeszcze dołączyć do grupy prywatnej? Trochę mi zajęło, żeby najpierw uwierzyć, że to się dzieje naprawdę, a potem zdecydować, czy lepiej dołączyć do listopadowych czy grudniowych mam 😉 Ale śledziłam forum od samego początku. Mój termin porodu wypada 29.11 i jest to moja pierwsza ciąża.

Cześć wszystkim mam na imię Julia , mam 26 lat. Jestem na tym forum dopiero kilka dni ale troszkę poczytałam temat jest szansa na dostanie się do prywatnej grupy ?Termin mam na 19 listopada. To moja pierwsza ciąża 😍

Ja zwariuję... dostalam wyniki posiewu. Czekam na teleporadę. streptococcus gallolyticus - paciorkowiec w moczu. Niby nie ten GBS, ale tamten antybiotyk co brałam to nie jest skueczny na tą bakterie... oszaleję, osiwieję.
Co u Ciebie z tym wynikiem dalej ? Mam podobnie tylko te bakterie na kanale szyjce macicy ;/ i też antybiotyki nie działają nie wiem co robić

reklama
Hej. Czytam że jest jakaś prywatna grupa. Mogę też dołączyć?? Mam na imię Sandra. To moja druga ciąża, mam syna Aleksa 8 lat. Sama mam w tym roku 33 lata i spodziewam się drugiego syna. Termin na 7/9 listopada. Miałam opóźnioną owulację stąd termin taki ruchomy.
Z góry dziękuję za dodanie do prywatnej grupy.
8 lat temu jak z pierwszym synem byłam w ciąży to też byłam na tym forum 😃❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry