Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
CudownieSynek 39 stopni,dostał już antybiotyk
A z dobrych wiadomości moja kropeczka ma już rączki i nimi ruszała na USG i ma już 2cmNawet było widać długą i gruba pępowinę
![]()
Jaka idealna fasolkaSynek 39 stopni,dostał już antybiotyk
A z dobrych wiadomości moja kropeczka ma już rączki i nimi ruszała na USG i ma już 2cmNawet było widać długą i gruba pępowinę
![]()
Dozownili że szpitala mój partner dokładnie nie zapamiętał wyniku ale jest coś okolo6tys i powiedzieli że w sobotę nam wszystko wyjaśniaTak to prawda ale tylko pod warunkiem że masz potwierdzone kiedy dokładnie miałaś owulacjęa tego nie wiesz prawda? Pozostaje czekać i trzymać kciuki
![]()
Trzymamy kciukiDozownili że szpitala mój partner dokładnie nie zapamiętał wyniku ale jest coś okolo6tys i powiedzieli że w sobotę nam wszystko wyjaśnia
Za każdym razem nagrywamy filmikiCudownieCzy ja dobrze widzę czy nagrałaś filmik
Mam nadzieję, że też zobaczę dziś ruszającego się okruszka
Zaczynam mieć mikro stres przed wizytą.
Jeszcze godzina i 25min do wyjścia z pracy. Chciałabym być już po USG.
Biedna, dawaj znać co powiedzieliJa zwariuję... dostalam posiewa. Czekam na teleporadę. streptococcus gallolyticus - paciorkowiec w moczu. Niby nie ten GBS, ale tamten antybiotyk co brałam to nie jest skueczny na tą bakterie... oszaleję, osiwieję.
Biorąc pod uwagę że testy wyszły pozytywne 15 marca to jest za niski przyrost teraz .Dozownili że szpitala mój partner dokładnie nie zapamiętał wyniku ale jest coś okolo6tys i powiedzieli że w sobotę nam wszystko wyjaśnia
15 marca ultra czuły i zwykły pokazał bladziutka kreskeTrzymamy kciuki
A kiedy wyszedł ci pierwszy pozytywny test ciążowy?