Crazylalafresh
Fanka BB :)
A który tydzień dzisiaj masz ?U mnie chyba nic z tego .USG pokazało tylko worek ciążowy.lekarz mówił że może byc za wcześnie.pobrali krew na badania w sobotę znowu na krew i w pon podejmą decyzję co dalej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A który tydzień dzisiaj masz ?U mnie chyba nic z tego .USG pokazało tylko worek ciążowy.lekarz mówił że może byc za wcześnie.pobrali krew na badania w sobotę znowu na krew i w pon podejmą decyzję co dalej
Z miesiączki wychodzi 7A który tydzień dzisiaj masz ?
Teraz dostał krople do nosa z antybiotykiem i inhalacje by rozrzedzić katar, wcześniej na antybiotyku, jak praktycznie co miesiąc, oby jutro nie dostał znów antybiotykuA bierze antybiotyki ?
Corki żłobek był taki sam, 14 dzieci. Starszaki u góry. Na koniec dzieci były łączone. Choć nie w każdym żłobku tak jest
To jeszcze wcześnie,jest pęcherzyk ciążowy to już jest znak, być może Ci się owulacja przesunęła. Kiedy kolejna wizyta ?Z miesiączki wychodzi 7
Na krew mam przyjść w sobotę i podejmą decyzję.aw 7tyg nie powinno być serduszka .To jeszcze wcześnie,jest pęcherzyk ciążowy to już jest znak, być może Ci się owulacja przesunęła. Kiedy kolejna wizyta ?
To bardzo nie dobrze , że co chwilę antybiotykTeraz dostał krople do nosa z antybiotykiem i inhalacje by rozrzedzić katar, wcześniej na antybiotyku, jak praktycznie co miesiąc, oby jutro nie dostał znów antybiotyku![]()
Wiesz kiedy miałaś mniej więcej owulację?Z miesiączki wychodzi 7
02/05 marzec a stosunek mieliśmy 1 marcaWiesz kiedy miałaś mniej więcej owulację?
kurczę to już trochę minęło..02/05 marzec a stosunek mieliśmy 1 marca
Nic mi lekrarka nie powiedziała tylko że widzi pęcherzyk ciążowy jest dobrze umiejscowiony ale nie widzi nic w środku.pobrali krew w sobotę mam przyjechać znowu na krew i sprawdza przyrost a w poniedziałek podejmą decyzje co dalejkurczę to już trochę minęło..
A był pęcherzyk żółtkowy?