callin@
Zaciekawiona BB
to będzie podobnie jak u mnie, ja robiłam dzień po tobie test15 marca ultra czuły i zwykły pokazał bladziutka kreske
Mi lekarka mówiła, że niektóre ciążę są leniwe i beta wolniej rośnie więc trzymam kciuki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to będzie podobnie jak u mnie, ja robiłam dzień po tobie test15 marca ultra czuły i zwykły pokazał bladziutka kreske
Wydaje mi się że minęło tyle dni i testu to ta beta jednak jest za malato będzie podobnie jak u mnie, ja robiłam dzień po tobie test
Mi lekarka mówiła, że niektóre ciążę są leniwe i beta wolniej rośnie więc trzymam kciuki!![]()
Kurcze nie chce Ci niepotrzebnie mydlić oczu, jeśli faktycznie jest 6 tysięcy to to wynik dość niskiWydaje mi się że minęło tyle dni i testu to ta beta jednak jest za mala
Nic trzeba pogodzić się z tym.drugi cykl pierwszy biochem teraz to .za bardzo to przeżywam i to chyba nie jest już na moją siłę...za bardzo to przeżywamKurcze nie chce Ci niepotrzebnie mydlić oczu, jeśli faktycznie jest 6 tysięcy to to wynik dość niski![]()
Okropnie mi przykroNic trzeba pogodzić się z tym.drugi cykl pierwszy biochem teraz to .za bardzo to przeżywam i to chyba nie jest już na moją siłę...za bardzo to przeżywam
Przykro miNic trzeba pogodzić się z tym.drugi cykl pierwszy biochem teraz to .za bardzo to przeżywam i to chyba nie jest już na moją siłę...za bardzo to przeżywam
Duomoc 7 dni. Posiewa za 14 dni i zobaczymy.Biedna, dawaj znać co powiedzieli![]()
Oby to podziałałoDuomoc 7 dni. Posiewa za 14 dni i zobaczymy.
Faktycznie niestety możesz mieć rację..Kurcze nie chce Ci niepotrzebnie mydlić oczu, jeśli faktycznie jest 6 tysięcy to to wynik dość niski![]()