• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

U nas mały człowieczek ma 2,6cm❤️❤️❤️
Serduszko 169ud/min.
Zdjęcie słabe i ogólnie bardziej trzeba się domyślić co jest gdzie, ale na żywo pomachał mi maluszek ręką🥹🥹🥹
Niestety lekarz nie zgodził się na nagrywanie więc muszę zatrzymać obraz tego ruchu w pamięci🤷‍♀️
Najważniejsze, że wszystko na chwilę obecną jest tak jak powinno być! Zdjęcia są miłym dodatkiem, ale są mniej ważne niż dane i informacje od lekarza. 🎉
Ale te wasze dzieci już duże 🫢
moje dopiero ma 0,6cm 🫢

reklama
U nas mały człowieczek ma 2,6cm❤️❤️❤️
Serduszko 169ud/min.
Zdjęcie słabe i ogólnie bardziej trzeba się domyślić co jest gdzie, ale na żywo pomachał mi maluszek ręką🥹🥹🥹
Niestety lekarz nie zgodził się na nagrywanie więc muszę zatrzymać obraz tego ruchu w pamięci🤷‍♀️
Najważniejsze, że wszystko na chwilę obecną jest tak jak powinno być! Zdjęcia są miłym dodatkiem, ale są mniej ważne niż dane i informacje od lekarza. 🎉
Ale te wasze dzieci już duże 🫢
moje dopiero ma 0,6cm 🫢

reklama
Dokładnie tak 💛
Za 3 tygodnie mam kolejną wizytę więc już pewnie będzie takie cudo duże 🥹😍
A ty kiedy idziesz?
Jutro, idę na dwie wizyty 🤣 Na 10:00 idę prywatnie do lekarza który pomagał mi zajść w ciążę a zaraz po nim mam wizytę w przychodni na nfz 🤐 nie ukrywam będę tam chodzić tylko po skierowania, zawsze trochę kasy zostanie w kieszeni 🤷‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry