• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Ale przecież przywatnyy może w swoją kartę wpisywać wyniki które zrobisz na NFZ, ... I możesz prowadzić dwie karty równoczesnie. Ostatecznie przy porodzie decydujesz którą pokazujesz. Tak mi mówi moja logika😁😁😁😁

Wiecie co....
Jutro mam plan zrzucić informacyjną bombę na szefa.😉
Zastanawiam się, czy nie spanikuje jutro i ostatecznie nie przełożę na kiedy indziej🤣🤣🤣
Ale chciałabym mieć to za sobą... Wiem, że i tak w końcu muszę mu powiedzieć🤷‍♀️
Teoretycznie wiem, że nic mi nie może zrobić, ale po tym co się nasłuchałam po powrocie po stracie to mam gdzieś wewnętrzny lęk, że nie będzie miło...

Wiecie co....
Zastanawiam się, czy nie spanikuje jutro i ostatecznie nie przełożę na kiedy indziej🤣🤣🤣
Ale chciałabym mieć to za sobą... Wiem, że i tak w końcu muszę mu powiedzieć🤷‍♀️
Teoretycznie wiem, że nic mi nie może zrobić, ale po tym co się nasłuchałam po powrocie po stracie to mam gdzieś wewnętrzny lęk, że nie będzie miło...
U mnie szef dziś się pytał jak się czuje🥹a ja do niego że źle i pewnie niedługo na zwolnienie pójdę, a on że spoko tylko muszę przeorganizować wszystko 🤣ale damy radę

U mnie szef dziś się pytał jak się czuje🥹a ja do niego że źle i pewnie niedługo na zwolnienie pójdę, a on że spoko tylko muszę przeorganizować wszystko 🤣ale damy radę
Zazdroszczę szefa... Ogólnie większość osób z którymi rozmawiam jak przekazywała szefostwu info to spotykała się z pozytywną reakcją...ja trafiłam niestety słabo!

Moje szefostwo to jedyni ludzie którzy nie życzyli mi dobrze w poprzedniej ciąży... I jako jedyni po stracie nie zachowali się jak ludzie, nawet z czystej kurtuazji i kultury. Zero empatii!!! I to są ludzie którzy prowadzą placówkę i wymagają empatii od pracowników🤬
Od powrotu w lutym mam na szefostwo taka alergię i marzę o tym żeby móc w cholerę ich zostawić! Taka się cieszę, że jestem coraz bliżej tego momentu❤️❤️❤️
Słuchajcie, właśnie uświadomiłam sobie, że ostatni okres zaczęłam pierwszego dnia po powrocie ze skróconego macierzynskiego😁 Mój organizm postanowił ze mną współpracować w kwestii szybkiej ucieczki z pierdolniczka🎉🙏
Teraz jescze przetrwać miesiąc i już będzie z górki❤️

Hejka, wpadam żeby się pożegnać, bo przeskakuję do mam grudniowych. Z OM termin miałam na 26.11, ale przy obsuwie owulacji termin będzie ok 5.12. Będę wiedziała po przyszłotygodniowym USG. Dziś byłam na pierwszej wizycie, lekarz podejrzał malucha na USG i pokazał się 2 mm zarodek, więc jest progres 💗 Trzymajcie się ciepło ✊🏻🤞🏻🥰😘
Gratulacje udanej wizyty i powodzonka❤️❤️❤️
Niech okruszek rośnie i wyskakuje mamie na Mikołajki❤️❤️❤️
Powodzenia!

reklama
Wiecie co....
To koniecznie daj znać jak to jutro poszło, będę trzymać kciuki byś dotrwała by powiedzieć 😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry