ewa1109
Zaangażowana w BB
Partner to jest pełny nadzieji że będzie dobrzePrzykro miNajgorsze to te nasze biedne psychiki. Mam nadzieję, ze masz wsparcie w partnerze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Partner to jest pełny nadzieji że będzie dobrzePrzykro miNajgorsze to te nasze biedne psychiki. Mam nadzieję, ze masz wsparcie w partnerze.
I jak u ciebie sytuacjaJa dziewczyny siedzę pod gabinetem i mam stresa ….
U mnie dobrze, jak pisałam wyżej dzidziuś ma 2,5 cmI jak u ciebie sytuacja
A masz jakieś zdjęcie by się pochwalić ?Hej dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie, są dwa bijące serduszka, jeden maluch 2.50, a drugi 2.30. Dzisiaj 9.2 TC. Lekarz powiedziała że na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Mam tylko mały krwiaczek, więc muszę uważać na siebie.
Kciuki zaciśnięteDziewczyny siedzę właśnie w poczekalni, proszę o kciukimatko jakie to stresujące za każdym razem
![]()
Zaciskam kciukiDziewczyny siedzę właśnie w poczekalni, proszę o kciukimatko jakie to stresujące za każdym razem
![]()
CudoJuż po wizyciemaleństwo urosło 5 mm w ciągu tygodnia, ma już całe 0,72 mm
serduszko bije 126 uderzeń na minutę, nawet lekarz puścił je na moment do posłuchania, no to jest chyba najpiękniejszy możliwy dźwięk
jestem szczęśliwa
![]()