• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
A jeszcze pytanie do dziewczyn które biorą Xonvea, jak stosujecie? Lekarz mi strasznie namieszał i już sama nie wiem jak ma to łykać, w sensie ile tabletek i kiedy? 🤔
Mi moja lekarka powiedziała, żebym brała dwie tabletki przed snem- one potem działają cały dzień. Ja nie wymiotuję, jedynie mam mdłości, więc biorę jedną przed spaniem i w ciągu dnia faktycznie mam spokój. Jedynie rano chce mi się 🤢

Mi moja lekarka powiedziała, żebym brała dwie tabletki przed snem- one potem działają cały dzień. Ja nie wymiotuję, jedynie mam mdłości, więc biorę jedną przed spaniem i w ciągu dnia faktycznie mam spokój. Jedynie rano chce mi się 🤢
Ja też nie wymiotuję ale to ciągle uczucie "zaraz puszcze pawia" łącznie z dreszczami i gęsią skórka mnie już doprowadza do szału 🫣🤐 i poprosiłam dziś o Xonvea, BTW matko jakie to drogie!! 190 zł za 2 opakowania 🫣 no lekko się zdziwiłam w aptece

Ja też nie wymiotuję ale to ciągle uczucie "zaraz puszcze pawia" łącznie z dreszczami i gęsią skórka mnie już doprowadza do szału 🫣🤐 i poprosiłam dziś o Xonvea, BTW matko jakie to drogie!! 190 zł za 2 opakowania 🫣 no lekko się zdziwiłam w aptece
współczuję dziewczyny 😥
ale czego nie zniesiemy dla maluszka!🥰
Mi się zaczęły robić zrosty i siniaki na brzuchu, a prawdopodobnie do końca ciąży będę na zastrzykach.
Ale przy każdym zastrzyku cieplutko myślę o maleństwie i wiem, że robię to dla niego 💛

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry