Zestresowana13
Fanka BB :)
O jeny a mi tak niedobrze.... Całymi dniami
Nie, a ty?
U mnie tylko sennośćno i bym jadła ciągle
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O jeny a mi tak niedobrze.... Całymi dniami
Nie, a ty?
U mnie tylko sennośćno i bym jadła ciągle
![]()
No to już kawał dzidziucha jestHejka
Ja po wizycie
Maluch ma 3.4 cm, serducho bije mocnoz USG wychodzi mi 10+2 czyli wyrównał do daty w której podejrzewałam że mam owulację
To samo chciałam napisaćJaki kształtny człowieczek![]()
Mi moja lekarka powiedziała, żebym brała dwie tabletki przed snem- one potem działają cały dzień. Ja nie wymiotuję, jedynie mam mdłości, więc biorę jedną przed spaniem i w ciągu dnia faktycznie mam spokój. Jedynie rano chce mi sięA jeszcze pytanie do dziewczyn które biorą Xonvea, jak stosujecie? Lekarz mi strasznie namieszał i już sama nie wiem jak ma to łykać, w sensie ile tabletek i kiedy?![]()
Ja też nie wymiotuję ale to ciągle uczucie "zaraz puszcze pawia" łącznie z dreszczami i gęsią skórka mnie już doprowadza do szałuMi moja lekarka powiedziała, żebym brała dwie tabletki przed snem- one potem działają cały dzień. Ja nie wymiotuję, jedynie mam mdłości, więc biorę jedną przed spaniem i w ciągu dnia faktycznie mam spokój. Jedynie rano chce mi się![]()
współczuję dziewczynyJa też nie wymiotuję ale to ciągle uczucie "zaraz puszcze pawia" łącznie z dreszczami i gęsią skórka mnie już doprowadza do szałui poprosiłam dziś o Xonvea, BTW matko jakie to drogie!! 190 zł za 2 opakowania
no lekko się zdziwiłam w aptece