• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Robiłam dziś badania krwi.
Zaczeły własnie wpadać wyniki.
Morfologia niby ok choć hemoglobina i kilka parametrów w dolnej granicy.

Dobrze że coś mnie tknęło i dokupiłam ferrytyne...
Okazało się że mam tylko 12,6😱

To by wyjaśniało moje zmęczenie każdej komórki ciała. Okazuje się, że nie sama ciąża jest przyczyną tego braku energii...

Robiłam dziś badania krwi.
Zaczeły własnie wpadać wyniki.
Morfologia niby ok choć hemoglobina i kilka parametrów w dolnej granicy.

Dobrze że coś mnie tknęło i dokupiłam ferrytyne...
Okazało się że mam tylko 12,6😱

To by wyjaśniało moje zmęczenie każdej komórki ciała. Okazuje się, że nie sama ciąża jest przyczyną tego braku energii...
Ile masz hemoglobiny ? A u mnie wszystko wzorowe a takie samopoczucie jak i ty, u mnie jeszcze psychicznie przez to wszystko jest źle....

Ile masz hemoglobiny ? A u mnie wszystko wzorowe a takie samopoczucie jak i ty, u mnie jeszcze psychicznie przez to wszystko jest źle....
Morfologia nie wygląda źle. Wszystko trzyma się w widełkach, co prawda blisko dolnej granicy, ale jeszcze w normie🤷‍♀️
Bez badania ferrytyny teoretycznie nie ma o co się przyczepić.

Ja psychicznie też leżę. Do tej pory byłam pewna, że wszystkiemu winna ciąża i taki jej urok

Załączniki

• Screenshot_20260411_173350_Gallery.jpg
    Screenshot_20260411_173350_Gallery.jpg
    91,9 KB · Wyświetleń: 45
  • Screenshot_20260411_173403_Gallery.jpg
    Screenshot_20260411_173403_Gallery.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 46
Wydaje mi się że minęło tyle dni i testu to ta beta jednak jest za mala
Sorki że tak zaśmiecam swoimi smutkami wczoraj byłam na powtórce bety wynik dostanę jutro ale wiem że będą złe wieści plamienia się rozkręciło ...i do tego wczoraj mojego partnera matka powiedziała że to ciążą urojona tak mnie to uderzyło i dorobiło że maskara...aż sama zaczęłam wątpić w to że chociaż przez chwilę byłam w ciąży...

Sorki że tak zaśmiecam swoimi smutkami wczoraj byłam na powtórce bety wynik dostanę jutro ale wiem że będą złe wieści plamienia się rozkręciło ...i do tego wczoraj mojego partnera matka powiedziała że to ciążą urojona tak mnie to uderzyło i dorobiło że maskara...aż sama zaczęłam wątpić w to że chociaż przez chwilę byłam w ciąży...
Ona sama jest urojona!! 😡😡😡 No co za baba! Byłas w ciąży, wciąż w niej jesteś a to że jajo okazało się prawdopodobnie puste nie jest nawet w najmniejszym stopniu Twoją winą ❤️ jakim trzeba być człowiekiem żeby w takiej trudnej chwili jeszcze dobijać zamiast wesprzeć... Nie rozumiem 🤐

reklama
Ona sama jest urojona!! 😡😡😡 No co za baba! Byłas w ciąży, wciąż w niej jesteś a to że jajo okazało się prawdopodobnie puste nie jest nawet w najmniejszym stopniu Twoją winą ❤️ jakim trzeba być człowiekiem żeby w takiej trudnej chwili jeszcze dobijać zamiast wesprzeć... Nie rozumiem 🤐
Tak mnie to dobiło że ja już chyba nie chce próbować starać się kolejny raz... Bo to boli bardzo boli... zamiast wsparcia słyszę że to jak ciążą urojona...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry