Crazylalafresh
Fanka BB :)
Oki,super. DziękiJeśli nie znajdziesz ochotniczki z końca miesiąca, to mogę spróbować Ci towarzyszyć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oki,super. DziękiJeśli nie znajdziesz ochotniczki z końca miesiąca, to mogę spróbować Ci towarzyszyć![]()
Tak, po drugim poronieniu zrobiłam pakiet na trombofilię i wyszedł mi v leidento pewnie ja tak samodamy radę dla bobasów!
masz jakieś wskazania?
Ile masz hemoglobiny ? A u mnie wszystko wzorowe a takie samopoczucie jak i ty, u mnie jeszcze psychicznie przez to wszystko jest źle....Robiłam dziś badania krwi.
Zaczeły własnie wpadać wyniki.
Morfologia niby ok choć hemoglobina i kilka parametrów w dolnej granicy.
Dobrze że coś mnie tknęło i dokupiłam ferrytyne...
Okazało się że mam tylko 12,6
To by wyjaśniało moje zmęczenie każdej komórki ciała. Okazuje się, że nie sama ciąża jest przyczyną tego braku energii...
Morfologia nie wygląda źle. Wszystko trzyma się w widełkach, co prawda blisko dolnej granicy, ale jeszcze w normieIle masz hemoglobiny ? A u mnie wszystko wzorowe a takie samopoczucie jak i ty, u mnie jeszcze psychicznie przez to wszystko jest źle....
rozumiemTak, po drugim poronieniu zrobiłam pakiet na trombofilię i wyszedł mi v leiden![]()
Na ferrytyne pij zakwas z buraków, powinien w miarę szybko podnieśćMorfologia nie wygląda źle. Wszystko trzyma się w widełkach, co prawda blisko dolnej granicy, ale jeszcze w normie
Bez badania ferrytyny teoretycznie nie ma o co się przyczepić.
Ja psychicznie też leżę. Do tej pory byłam pewna, że wszystkiemu winna ciąża i taki jej urok