callin@
Zaciekawiona BB
raczej do końca ciążyI jak długo musisz się tak kłuć? Dupka ja też biorę i podejrzewam ze to on odpowiada za moje mdłościbo w ciąży z córką nie wiedziałam co to w ogóle, nic mi nie było kompletnie poza sennością
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
raczej do końca ciążyI jak długo musisz się tak kłuć? Dupka ja też biorę i podejrzewam ze to on odpowiada za moje mdłościbo w ciąży z córką nie wiedziałam co to w ogóle, nic mi nie było kompletnie poza sennością
![]()
Mama dha premium+ , ale tylko przez neta, stacjonarnie w aptekach ceny kosmosDziewczyny, polecicie jakieś dobre witaminy ciążowe?![]()
Ojaaaaa, dwa życia. GratulacjeHej dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie, są dwa bijące serduszka, jeden maluch 2.50, a drugi 2.30. Dzisiaj 9.2 TC. Lekarz powiedziała że na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Mam tylko mały krwiaczek, więc muszę uważać na siebie.
Ja się bardzo obawiam tego, że córka do przedszkola idzie od września a my z bobasem 2 mies późniejJa to dalej marzę o bliźniakach
Ja przyjmuje pueria uno active tak samo
@Misia-40 kiedy dokładnie wizyta ?
Ja się lepiej czuje ale muszę się porządnie wyspać by tak było, dzięki tabletkom mam nawet apetyt już ale zjem i dalej jestem głodna jak nigdy, a jeść już nie chce
U mnie synek drugi tydzień znów chory a teraz doszła gorączka także niefajnieA mnie w poniedziałek dopadła dwa kulszowa, udało mi się wskoczyć w wolne okienko we wtorek i dużo lepiej po wizycie i rozmasowaniu tego dziadostwa... Co chwilę coś a niedługo jeszcze drugie będzie .... Ja nwm co to będzie .... Zastanawiamy się co chwilę nad rezygnacja ze żłobka ale nie do końca jesteśmy przekonani... Czuje się jak w potrzasku trochę....
Ja na razie mam jedną paczkę- płaciłam 9 dychJa też nie wymiotuję ale to ciągle uczucie "zaraz puszcze pawia" łącznie z dreszczami i gęsią skórka mnie już doprowadza do szałui poprosiłam dziś o Xonvea, BTW matko jakie to drogie!! 190 zł za 2 opakowania
no lekko się zdziwiłam w aptece
Ja też już mam brzuch w siniakach i zrostachwspółczuję dziewczyny
ale czego nie zniesiemy dla maluszka!
Mi się zaczęły robić zrosty i siniaki na brzuchu, a prawdopodobnie do końca ciąży będę na zastrzykach.
Ale przy każdym zastrzyku cieplutko myślę o maleństwie i wiem, że robię to dla niego![]()
dobrze, że to szczypanie trwa tylko chwilkęJa też już mam brzuch w siniakach i zrostachwkłucie mnie nie boli, ale ten płyn niestety szczypie
![]()
Do końca ciąży i cały połógdobrze, że to szczypanie trwa tylko chwilkę
jak długo będziesz je brać?
to pewnie ja tak samoDo końca ciąży i cały połóg![]()
Jeśli nie znajdziesz ochotniczki z końca miesiąca, to mogę spróbować Ci towarzyszyć15.04 będę pisać a propo wątku prywatnego. Kto jest chętny by prowadzić go ze mną ?