• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Ja to dalej marzę o bliźniakach 🤣
Ja przyjmuje pueria uno active tak samo 😁
@Misia-40 kiedy dokładnie wizyta ?
Ja się lepiej czuje ale muszę się porządnie wyspać by tak było, dzięki tabletkom mam nawet apetyt już ale zjem i dalej jestem głodna jak nigdy, a jeść już nie chce 😅
U mnie synek drugi tydzień znów chory a teraz doszła gorączka także niefajnie 🙄 A mnie w poniedziałek dopadła dwa kulszowa, udało mi się wskoczyć w wolne okienko we wtorek i dużo lepiej po wizycie i rozmasowaniu tego dziadostwa... Co chwilę coś a niedługo jeszcze drugie będzie .... Ja nwm co to będzie .... Zastanawiamy się co chwilę nad rezygnacja ze żłobka ale nie do końca jesteśmy przekonani... Czuje się jak w potrzasku trochę....
Ja się bardzo obawiam tego, że córka do przedszkola idzie od września a my z bobasem 2 mies później 😪 nie wiem jak to będzie, jak zaczynała żłobek to choroba za choroba. Teraz z 5 dzieci będzie miała 20 w grupie i w sumie 50 w jednym domu, więc no 5 a 50… to ilość chorób masakra.
Te choroby to miała w innym żłobku gdzie grupa była 15 os ale przeniosłam ją i przestała chorować

Ja też nie wymiotuję ale to ciągle uczucie "zaraz puszcze pawia" łącznie z dreszczami i gęsią skórka mnie już doprowadza do szału 🫣🤐 i poprosiłam dziś o Xonvea, BTW matko jakie to drogie!! 190 zł za 2 opakowania 🫣 no lekko się zdziwiłam w aptece
Ja na razie mam jedną paczkę- płaciłam 9 dych 🙈 jest drogo, ale dla mnie te koszta w porównaniu z IVF to jak za darmo 🙈😂

współczuję dziewczyny 😥
ale czego nie zniesiemy dla maluszka!🥰
Mi się zaczęły robić zrosty i siniaki na brzuchu, a prawdopodobnie do końca ciąży będę na zastrzykach.
Ale przy każdym zastrzyku cieplutko myślę o maleństwie i wiem, że robię to dla niego 💛
Ja też już mam brzuch w siniakach i zrostach 🙈 wkłucie mnie nie boli, ale ten płyn niestety szczypie 😔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry