• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Dzięki, przełożyłam prenatalne na 04.05 bo tydzień wcześniej mogłoby być za wcześnie na pomiary skoro zarodek młodszy a czytałam że prenatalne można zrobić od jakiegoś wymiaru dzidziusia .....
Też mam prenatalne 4.05 😉
Dziękuję za polecenia suplementów.🥰
Właśnie też do tej pory brałam osobno, ale własne pani doktor poleciła mi Pueria Uno
IMG_20260408_160839.jpg
Te brałam w poprzedniej ciąży i teraz tez biorę.

Dziewczyny jak u Was z jedzeniem słodkości ? Ograniczacie ? Czy nie jecie wogole ?
Mnie odrzuciło na początku a teraz coś czasami skubne, jakąś czekoladkę itp

Zobacz załącznik 1739486

Dziewczyny jak u Was z jedzeniem słodkości ? Ograniczacie ? Czy nie jecie wogole ?
Ja też biorę te co Ty chociaż chyba na jednym słoiku się skończy bo one tak niemiłosiernie śmierdzą że jak otwieram ten słoiczek to mam odruch wymiotny 🤢🤭 A co do słodkości to czemu miałabym nie jeść w ogóle? 🤣 Przecież to nie trucizna, jak mam ochotę to jem ❤️ wiadomo z umiarem ale jem 👌

Ja też biorę te co Ty chociaż chyba na jednym słoiku się skończy bo one tak niemiłosiernie śmierdzą że jak otwieram ten słoiczek to mam odruch wymiotny 🤢🤭 A co do słodkości to czemu miałabym nie jeść w ogóle? 🤣 Przecież to nie trucizna, jak mam ochotę to jem ❤️ wiadomo z umiarem ale jem 👌
Czyli nie ma co sobie żałować tego merci czy kinderków córki 😂
A witaminy fakt , śmierdzą okropnie 😁 ale skład mają dobry.

Zobacz załącznik 1739486

Mnie totalnie odrzuciło w sensie wgl nie mam ochoty co lepsze na słone przekąski też niekoniecznie , ogólnie mam średni apetyt 😅

U mnie jutro będzie 7tydzien i mam jutro pierwsze usg,udało się dostać wcześniej bo miałam różowe plamienia i dziś też ...mam nadzieję że jutro będą dobre wieści i może usłyszę serduszko
Ja od trzech tygodni mam plamienia , teraz już przeszły w bardziej brązowe. W poniedziałek wizyta to zobaczymy o co chodzi z tym.

Dziewczyny też się zmuszacie do picia ?
Bardzo mało ostatnio pije. Ale próbuje , zmuszam się.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry