jo!asia
Aktywna w BB
Ja biorę z Health Lab 1 trymestr + wit. d3 + omegi 3Dziewczyny, polecicie jakieś dobre witaminy ciążowe?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja biorę z Health Lab 1 trymestr + wit. d3 + omegi 3Dziewczyny, polecicie jakieś dobre witaminy ciążowe?![]()
Też mam prenatalne 4.05Dzięki, przełożyłam prenatalne na 04.05 bo tydzień wcześniej mogłoby być za wcześnie na pomiary skoro zarodek młodszy a czytałam że prenatalne można zrobić od jakiegoś wymiaru dzidziusia .....
Dziękuję za polecenia suplementów.
Właśnie też do tej pory brałam osobno, ale własne pani doktor poleciła mi Pueria Uno

Ja też biorę te co Ty chociaż chyba na jednym słoiku się skończy bo one tak niemiłosiernie śmierdzą że jak otwieram ten słoiczek to mam odruch wymiotnyTeż mam prenatalne 4.05
Zobacz załącznik 1739486
Te brałam w poprzedniej ciąży i teraz tez biorę.
Dziewczyny jak u Was z jedzeniem słodkości ? Ograniczacie ? Czy nie jecie wogole ?
Mnie odrzuciło na początku a teraz coś czasami skubne, jakąś czekoladkę itp
Czyli nie ma co sobie żałować tego merci czy kinderków córkiJa też biorę te co Ty chociaż chyba na jednym słoiku się skończy bo one tak niemiłosiernie śmierdzą że jak otwieram ten słoiczek to mam odruch wymiotnyA co do słodkości to czemu miałabym nie jeść w ogóle?
Przecież to nie trucizna, jak mam ochotę to jem
wiadomo z umiarem ale jem
![]()
Mnie totalnie odrzuciło w sensie wgl nie mam ochoty co lepsze na słone przekąski też niekoniecznie , ogólnie mam średni apetytTeż mam prenatalne 4.05
Zobacz załącznik 1739486
Te brałam w poprzedniej ciąży i teraz tez biorę.
Dziewczyny jak u Was z jedzeniem słodkości ? Ograniczacie ? Czy nie jecie wogole ?
Mnie odrzuciło na początku a teraz coś czasami skubne, jakąś czekoladkę itp
U mnie jutro będzie 7tydzien i mam jutro pierwsze usg,udało się dostać wcześniej bo miałam różowe plamienia i dziś też ...mam nadzieję że jutro będą dobre wieści i może usłyszę serduszkosuper
a jaki duży masz pęcherzyk?
Ja od trzech tygodni mam plamienia , teraz już przeszły w bardziej brązowe. W poniedziałek wizyta to zobaczymy o co chodzi z tym.U mnie jutro będzie 7tydzien i mam jutro pierwsze usg,udało się dostać wcześniej bo miałam różowe plamienia i dziś też ...mam nadzieję że jutro będą dobre wieści i może usłyszę serduszko
O jaa, mamy blizniakiHej dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie, są dwa bijące serduszka, jeden maluch 2.50, a drugi 2.30. Dzisiaj 9.2 TC. Lekarz powiedziała że na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Mam tylko mały krwiaczek, więc muszę uważać na siebie.