Crazylalafresh
Fanka BB :)
Dzięki, przełożyłam prenatalne na 04.05 bo tydzień wcześniej mogłoby być za wcześnie na pomiary skoro zarodek młodszy a czytałam że prenatalne można zrobić od jakiegoś wymiaru dzidziusia .....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki, przełożyłam prenatalne na 04.05 bo tydzień wcześniej mogłoby być za wcześnie na pomiary skoro zarodek młodszy a czytałam że prenatalne można zrobić od jakiegoś wymiaru dzidziusia .....
To wizytujemy razemDzięki, przełożyłam prenatalne na 04.05 bo tydzień wcześniej mogłoby być za wcześnie na pomiary skoro zarodek młodszy a czytałam że prenatalne można zrobić od jakiegoś wymiaru dzidziusia .....
Jak można nie pamiętać czegoś tak ważnego ?!To wizytujemy razemNa którą masz? Bo ja nie zapisałam i nie pamiętam na szczęście przed wizytą przyślą przypominajkę
Co prawda ja już będę po luxmedowych prenatalnych, ale tą prawilną NFZ z testem pappa mam własnie 4.05![]()
Tak to jest jak załatwia się umówienie wizyty w tajemnicy w robocie, plus ciążowa mgła mózgowaJak można nie pamiętać czegoś tak ważnego ?!Ja mam na 10.30 ale lekarz ma zawsze obsuwę nawet godzinę bo jest bardzo dokładny i poświęca pacjentce tyle czasu ile trzeba
Z rana na głodniaka mdłości okropneA jak i was z objawami.mnie w sumie to tylko piersi bolą.i czasem się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciąży
Spodziewałam się mdłości oto a tu nic .jedynie idę spać wcześnieJa mam to samo !![]()
A w którym tygodniu dopadly was obajwyZ rana na głodniaka mdłości okropnedziś przy myciu zębów myślałam, że zwymiotuję
boli mnie żołądek- wcześniej tego nie znałam. No i małe porcje często- bo jak tylko zaburczy mi w brzuchu, to mdłości wracają. Piersi troszkę bolą, wczoraj czułam bóle jak na okres
i to tyle
![]()
Mi jest dziś tak niedobrze cały dzień, czuję się jak na kacuA jak i was z objawami.mnie w sumie to tylko piersi bolą.i czasem się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciąży