reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Dzięki, przełożyłam prenatalne na 04.05 bo tydzień wcześniej mogłoby być za wcześnie na pomiary skoro zarodek młodszy a czytałam że prenatalne można zrobić od jakiegoś wymiaru dzidziusia .....
To wizytujemy razem🎉 Na którą masz? Bo ja nie zapisałam i nie pamiętam na szczęście przed wizytą przyślą przypominajkę🤣🤣🤣
Co prawda ja już będę po luxmedowych prenatalnych, ale tą prawilną NFZ z testem pappa mam własnie 4.05😁

To wizytujemy razem🎉 Na którą masz? Bo ja nie zapisałam i nie pamiętam na szczęście przed wizytą przyślą przypominajkę🤣🤣🤣
Co prawda ja już będę po luxmedowych prenatalnych, ale tą prawilną NFZ z testem pappa mam własnie 4.05😁
Jak można nie pamiętać czegoś tak ważnego ?! 🤣🤣 Ja mam na 10.30 ale lekarz ma zawsze obsuwę nawet godzinę bo jest bardzo dokładny i poświęca pacjentce tyle czasu ile trzeba

Jak można nie pamiętać czegoś tak ważnego ?! 🤣🤣 Ja mam na 10.30 ale lekarz ma zawsze obsuwę nawet godzinę bo jest bardzo dokładny i poświęca pacjentce tyle czasu ile trzeba
Tak to jest jak załatwia się umówienie wizyty w tajemnicy w robocie, plus ciążowa mgła mózgowa🤣🤣🤣
Ale zastanowiłam się głęboko i znalazłam notatkę w notesie w telofonie wizyta godz. 13.30... więc chwilę później niż Ty, nie mam też pojęcia, jak tam wygląda sytuacja w kwestii opóźnień, ale i tak zaplanowałam, że tego dnia nie będę w pracy( jeszcze nikt o tym nie wie😜)
Pani doktor z ocenami 5 w znanym lekarzu więc mam nadzieję, że dokonałam dobrego wyboru😁

A jak i was z objawami.mnie w sumie to tylko piersi bolą.i czasem się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciąży
Z rana na głodniaka mdłości okropne 🤢 dziś przy myciu zębów myślałam, że zwymiotuję 🥺 boli mnie żołądek- wcześniej tego nie znałam. No i małe porcje często- bo jak tylko zaburczy mi w brzuchu, to mdłości wracają. Piersi troszkę bolą, wczoraj czułam bóle jak na okres 🙈 i to tyle 🤣

Ja mam to samo ! 🫣🫣
Spodziewałam się mdłości oto a tu nic .jedynie idę spać wcześnie
Z rana na głodniaka mdłości okropne 🤢 dziś przy myciu zębów myślałam, że zwymiotuję 🥺 boli mnie żołądek- wcześniej tego nie znałam. No i małe porcje często- bo jak tylko zaburczy mi w brzuchu, to mdłości wracają. Piersi troszkę bolą, wczoraj czułam bóle jak na okres 🙈 i to tyle 🤣
A w którym tygodniu dopadly was obajwy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry