Hela1
Fanka BB :)
17 kwietniaKiedy masz kolejną wizytę ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
17 kwietniaKiedy masz kolejną wizytę ?
O kurde mega zazdrośćCały czas kręcę się w okolicach 53-55więc raczej nic się nie zmieniło
Dieta ze mną nie idzie w parze także jestem wdzięczna genom i przemianie materii![]()
Tak wczoraj miałam jedno razowe różowe plamienie i delikatny ból brzucha panika była...lekarz na podstawie testu z moczu potwierdził ciążę,wysłał do szpitala list potwierdzając ciążę i zgłosił do szybkiego Scanu myślę że pod koniec następnego tyg powinno ruszyć ...niestety w Irlandii to tak wygląda jakby coś się działo mam jechać na szpital@ewa1109 Hej,miałaś dzisiaj wizytę ?
Teraz to nie ma co patrzeć na kilogramyO kurde mega zazdrośćja przed pierwszą ciąża czyli 7 lat temu ważyłam 59 kg, niestety nie udało mi się do tej wagi wrócić po
![]()
Jak dobrze to wszystko obliczyłam to ja tak samo, bo ile miało wyjść?Startujemy ze zbliżonego pułapu![]()
Ja mam w przyszły czwartek… jak dobrze że święta i cos się dzieje, bo u mnie też ponad 3 tygodnie bez wizytyMi proszę wpisać kolejną wizytę 30 kwietnia.. przecież ja oszaleje przez miesiąc bez żadnych wieści co u młodego w brzuchu![]()
Wizytujemy razemJa mam w przyszły czwartek… jak dobrze że święta i cos się dzieje, bo u mnie też ponad 3 tygodnie bez wizytyjuż zaczynam się stresować !
Nie zazdroszczę stresu. To kiedy tam w Irlandii ma się pierwsze USG ?Tak wczoraj miałam jedno razowe różowe plamienie i delikatny ból brzucha panika była...lekarz na podstawie testu z moczu potwierdził ciążę,wysłał do szpitala list potwierdzając ciążę i zgłosił do szybkiego Scanu myślę że pod koniec następnego tyg powinno ruszyć ...niestety w Irlandii to tak wygląda jakby coś się działo mam jechać na szpital