Mokra_kurka
Fanka BB :)
Ja jestem niemal pewna, że u mnie cześć objawów podbija Duphaston...@dzika_wiśnia1995 @Mokra_kurka @ppaulaaa przynajmniej jesteśmy z tym razem.... Ja to myślę że to normalne nie jest i się zapytam na następnej wizycie czy nie zrobić jakiś badań bo to aż niemożliwe by było tak strasznie .....![]()
Moje obie donoszone ciąże wspominam laitowo zwłaszcza z pierwszego trymestru... W drugim miałam lekkie mdłości i przy synu kilka razy zaliczyłam Pawika. Ale ogólnie pierwszy trymestr jak młody Bóg...
Poprzednia ciąża była objawowa, ale nie aż tak jak ta... Ja myślę, że w moim przypadku wiek i reakcja na hormony ma znaczenie
Chociaż może nie kwestia wieku
Jestem pewna, że dużo łatwiej będzie mi znieść te wszystkie dolegliwości(zwłaszcza senność) jak będę mogła w spokoju siedzieć w domu...
Woholr gdzieś pod skórą cały czas mam stres związany z poinformowaniem szefa i ciąży. Wiem, że nic mi nie zrobi... Ale mimo to boje się reakcji. Chciałabym mieć to za sobą, ale czekam jeszcze na czwartkowe USG. Jeśli będzie wszystko na nim dobrze to następnego dnia przekaże informacje i niech się dzieje wola nieba
Szefostwo to jedyni ludzie którzy nie ucieszą się z mojej ciąży i nie będą mi dobrze życzyć
Cały czas mimo że to obcy ludzie to bardzo boli jak zostałam potraktowana poprzednio i jaki jest naprawdę ich stosunek do zaangażowanego pracownika... Oddałam tej placówce serce i 5lat zaangażowania...
Jest mi zwyczajnie przykro...