Ja się czuję jakDziewczyny czy wy też się tak czujecie że macie dosyć? Zawroty głowy, cały czas mi słabo i bym spała, ledwo z łóżka się mogę podnieść a muszę się jeszcze zająć synkiemMąż jak przychodzi od razu go przejmuje ale ja się czuję bezsilna i jak nie powiem co.... Jedyne co to mdłości przeszły po tabletce , z jedzeniem też ciężko bo ledwo mogę, zmuszam się. Teraz od 3-4 dni śniadanie obiad i kolacja to ryż z jabłkami zapiekany ze śmietaną i tylko to mi wchodzi.... Sorry ale muszę się wygadać by ktoś mnie wysłuchał,zrozumiał
![]()
Mdłości mnie nie odpuszczają , trwają 24 h
Działa ten bonjeste ? On jest tylko na receptę tak ?Ja Cię rozumiem całkowicie.. i przytulam.. mi wczoraj ginekolog powiedział to dobrze że są takie objawy hahaha nie wiedziałam czy się śmiać czy płakaćalbo co drugi dzień jest nieco lepiej albo pół dnia ok bo prześpię a drugie pół dnia tragedia. A jakoś trzeba funkcjonować, ile można spać to można a tak to obiad sam się nie zrobi.
Też z jedzeniem mam duży problem, nic praktycznie nie zjem także rozumiem, Bonjeste już drugi tydzień przyjmuje, dostałam wczoraj receptę na dwa kolejne opakowania
Edit : a już widzę . Na receptę. Tylko czemu one mają taki paskudny skład
Brzuch wywalony a szczupła jestem 45,5 kg . Wzdęcia robią swojeBTW dziewczyny jak wasze brzuszki? Skoro mój lokator w brzuchu ma 2 mm to dlaczego ja mam brzuch jak w 5 miesiącu już wywalony?! O co Kaman![]()