reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Dziewczyny czy wy też się tak czujecie że macie dosyć? Zawroty głowy, cały czas mi słabo i bym spała, ledwo z łóżka się mogę podnieść a muszę się jeszcze zająć synkiem 😭😭 Mąż jak przychodzi od razu go przejmuje ale ja się czuję bezsilna i jak nie powiem co.... Jedyne co to mdłości przeszły po tabletce , z jedzeniem też ciężko bo ledwo mogę, zmuszam się. Teraz od 3-4 dni śniadanie obiad i kolacja to ryż z jabłkami zapiekany ze śmietaną i tylko to mi wchodzi.... Sorry ale muszę się wygadać by ktoś mnie wysłuchał,zrozumiał 😭😭
Ja się czuję jak 💩
Mdłości mnie nie odpuszczają , trwają 24 h
Ja Cię rozumiem całkowicie.. i przytulam.. mi wczoraj ginekolog powiedział to dobrze że są takie objawy hahaha nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać 🫣 albo co drugi dzień jest nieco lepiej albo pół dnia ok bo prześpię a drugie pół dnia tragedia. A jakoś trzeba funkcjonować, ile można spać to można a tak to obiad sam się nie zrobi.
Też z jedzeniem mam duży problem, nic praktycznie nie zjem także rozumiem, Bonjeste już drugi tydzień przyjmuje, dostałam wczoraj receptę na dwa kolejne opakowania
Działa ten bonjeste ? On jest tylko na receptę tak ?

Edit : a już widzę . Na receptę. Tylko czemu one mają taki paskudny skład 😓
BTW dziewczyny jak wasze brzuszki? Skoro mój lokator w brzuchu ma 2 mm to dlaczego ja mam brzuch jak w 5 miesiącu już wywalony?! O co Kaman 🤣🤐
Brzuch wywalony a szczupła jestem 45,5 kg . Wzdęcia robią swoje

reklama
BTW dziewczyny jak wasze brzuszki? Skoro mój lokator w brzuchu ma 2 mm to dlaczego ja mam brzuch jak w 5 miesiącu już wywalony?! O co Kaman 🤣🤐
Ja to samo,mój ma 1 cm a brzuch jak w 5msc, i to na pewno nie wzdęcia itp. Ale cieszę się jak nwm z tego mojego bebzola 🥰

Załączniki

• MVIMG_20260402_162248.jpg
    MVIMG_20260402_162248.jpg
    1 005,2 KB · Wyświetleń: 52
Wow dziewczyny ! Skąd takie brzuszki?! 💖 Mi lekarka mówiła, że w drugiej ciąży to szybciej... ale może mam jedynie lekkie zaogkraglenie podbruSza, a wy to już prawilne ciążówy! 💖

U mnie dalej plamienia Elo, a do tego doszły bakterie, leukocyty i białko w moczu także, żebym za spokojna nie była dostałam antybiotyk ☠️. Co wyluzuje to ta ciąża daje mi prosto w ryj 🤣

Wow dziewczyny ! Skąd takie brzuszki?! 💖 Mi lekarka mówiła, że w drugiej ciąży to szybciej... ale może mam jedynie lekkie zaogkraglenie podbruSza, a wy to już prawilne ciążówy! 💖

U mnie dalej plamienia Elo, a do tego doszły bakterie, leukocyty i białko w moczu także, żebym za spokojna nie była dostałam antybiotyk ☠️. Co wyluzuje to ta ciąża daje mi prosto w ryj 🤣
Współczuję.... Zawsze coś, masakra...

reklama
w drugiej ciąży też szybko poczułam, że spodnie są za ciasne, ciekawe co będzie teraz 🫢
szczerze? tak się boję, że nawet nie zwracam na razie uwagi na brzuch, bo jeszcze ciężko mi uwierzyć, że to się dzieje..😥

W sumie z natury mam fałdkę na brzuchu lekką mimo wagi 53-55kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry