reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Dzień dobry dziewczyny 🌈 ja byłam na kolejnym usg dziś żeby sprawdzić czy pokaże się zarodek, powiem szczerze że ostatnie wiadomości tu na forum źle wpływają na moją psychikę i musiałam iść sprawdzić czy jest wszystko okej dla mojej głowy 🤐 I mamy malutki zarodek z bijącym serduszkiem ❤️ tak się cieszę! Dziś 5+5 tc 🥹 Wesołych Świąt kochane 🐇🐣

Załączniki

• IMG_20260403_102703-01.jpeg
    IMG_20260403_102703-01.jpeg
    1 011,5 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Dziewczyny czy wy też się tak czujecie że macie dosyć? Zawroty głowy, cały czas mi słabo i bym spała, ledwo z łóżka się mogę podnieść a muszę się jeszcze zająć synkiem 😭😭 Mąż jak przychodzi od razu go przejmuje ale ja się czuję bezsilna i jak nie powiem co.... Jedyne co to mdłości przeszły po tabletce , z jedzeniem też ciężko bo ledwo mogę, zmuszam się. Teraz od 3-4 dni śniadanie obiad i kolacja to ryż z jabłkami zapiekany ze śmietaną i tylko to mi wchodzi.... Sorry ale muszę się wygadać by ktoś mnie wysłuchał,zrozumiał 😭😭
W pełni rozumiem i przytulam🫂
Ja przechodzę apogeum senności i bezsilności... W pracy wiedzę i jak maluchy mają zabawę swobodną , to mam wrażenie, że zaraz będę zapałki pod powieki wciskać, żeby nie zasnąc😉 Do tegoom taką jelitowa ociężałość, że masakra. Rano męczą mnie mdłości od zapachów, w ciągu dnia wszystko czuję w przełyku, ale nie jest najgorzej.
Teoretycznie biorę to wszystko na klatę i biorę te objawy w ciemno byleby tylko maluszek rósł zdrowo, ale coraz bardziej marzę o przejściu na L4... A jeszcze z miesiąc powinnam wytrzymać.
Staram się mocno nie narzekać, ale nie ukrywam, że jest mi ciężko.
Dzień dobry dziewczyny 🌈 ja byłam na kolejnym usg dziś żeby sprawdzić czy pokaże się zarodek, powiem szczerze że ostatnie wiadomości tu na forum źle wpływają na moją psychikę i musiałam iść sprawdzić czy jest wszystko okej dla mojej głowy 🤐 I mamy malutki zarodek z bijącym serduszkiem ❤️ tak się cieszę! Dziś 5+5 tc 🥹 Wesołych Świąt kochane 🐇🐣
Wspaniałe wieści❤️
Ja dziś też byłam na USG ale u mnie narazie puste jajeczko. Z OM dzisiaj 5+4 ale od owulacji dopiero 2,5tyg.
To jeszcze maluszek ma chwilę, żeby się pokazać❤️ Na następny USG na pewno zobaczysz już małego kropeczką❤️

Dziewczyny ja też mam podobnie do Was jeśli chodzi o samopoczucie. To moja pierwsza ciąża i nawet się zastanawiałam dlaczego żadna z moich koleżanek ani w rodzinie nikt nie narzekał na to jak jest w 1 trymestrze 😂 bo ja czuję się fatalnie i już sama nie wiem czy to ja jestem jakaś dziwna że mi tak dokucza ta ciąża czy o co chodzi… jakby nie życzę nikomu żeby czuł się źle, ale jak czytam tutaj na forum że też tak się czujecie to znajduje w tym dla siebie trochę zrozumienia, że nie tylko ja tak mam ;)

reklama
Ja w pracy jeszcze oficjalnie nie mówiłam (wie tylko 1 zaufana osoba) ale mam wrażenie że po tym jaka jestem ostatnie tygodnie to każdy już i tak podejrzewa co jest grane 😂
U mnie w pracy wiedzą wszyscy,przez jeżdżenie do kliniki i tak się domyślili,że coś jest na rzeczy,i wszyscy trzymali kciuki. Teraz trzymają kciuki żeby wszystko było dobrze,szef się pyta cały czas czy dobrze się czuje i w ogóle jest super🥹

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry