reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Współczuję... Czyli po czwartkowej wizycie idziesz od razu na L4 ?
Niestety jeszcze nie, chce dotrwać do prenatalnych. Bo chyba, że szefostwo będzie siie zachowywało słabo to nie doczekamy do prenatalnych😉
Nie mogę iść na L4 ze względu na to, że musimy jeszcze zamknąć kilka spraw w działalności...😢
Ale pocieszam się, że już bliżej niż dalej😁
BTW dziewczyny jak wasze brzuszki? Skoro mój lokator w brzuchu ma 2 mm to dlaczego ja mam brzuch jak w 5 miesiącu już wywalony?! O co Kaman 🤣🤐
Mój okruszek będzie pewnie dobijał do 2cm, a wieczorem wizualnie ciąża bardzo zaawansowana jakby tam dużo wiekszy bobas mieszkał🤣
Dobrze, że głównie chodzę w legginsach😁

reklama
Wow dziewczyny ! Skąd takie brzuszki?! 💖 Mi lekarka mówiła, że w drugiej ciąży to szybciej... ale może mam jedynie lekkie zaogkraglenie podbruSza, a wy to już prawilne ciążówy! 💖

U mnie dalej plamienia Elo, a do tego doszły bakterie, leukocyty i białko w moczu także, żebym za spokojna nie była dostałam antybiotyk ☠️. Co wyluzuje to ta ciąża daje mi prosto w ryj 🤣
Jestem niestety wzdeta na maxa, do tego zaparcie 🤐 i myślę że to głównie to 🤷‍♀️ Właśnie byłam w aptece po czopki Laxol... A może kup sobie sok z żurawiny i popijaj? Powinno pomóc żeby nie nawracały bakterie 🤔

w drugiej ciąży też szybko poczułam, że spodnie są za ciasne, ciekawe co będzie teraz 🫢
szczerze? tak się boję, że nawet nie zwracam na razie uwagi na brzuch, bo jeszcze ciężko mi uwierzyć, że to się dzieje..😥

W sumie z natury mam fałdkę na brzuchu lekką mimo wagi 53-55kg
Na starcie jestem 12 kg cięższa od Ciebie to i brzuch większy 🤣🤭

Niestety jeszcze nie, chce dotrwać do prenatalnych. Bo chyba, że szefostwo będzie siie zachowywało słabo to nie doczekamy do prenatalnych😉
Nie mogę iść na L4 ze względu na to, że musimy jeszcze zamknąć kilka spraw w działalności...😢
Ale pocieszam się, że już bliżej niż dalej😁

Mój okruszek będzie pewnie dobijał do 2cm, a wieczorem wizualnie ciąża bardzo zaawansowana jakby tam dużo wiekszy bobas mieszkał🤣
Dobrze, że głównie chodzę w legginsach😁
To współczuję mega, tak się czuć i jeszcze praca.... 😬
Hej w jakiej klinice miałaś i w jakim mieście? Bo ja w Invicta w Warszawie, miałam podane dwa 5 dniowe zarodki. Też 21 lutego
Gameta Wrocław
Na starcie jestem 12 kg cięższa od Ciebie to i brzuch większy 🤣🤭
To ja jeszcze 8kg cięższa od ciebie 🤣😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry