Crazylalafresh
Moderator
Dokładnie, ja im będę miała większy brzuch tym się bardziej będę cieszyć. Planujemy jeszcze 3 i dopiero po 3 dzidziusia będę się martwić zbędnymi kilogramami,teraz nie ma coTeraz to nie ma co patrzeć na kilogramy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie, ja im będę miała większy brzuch tym się bardziej będę cieszyć. Planujemy jeszcze 3 i dopiero po 3 dzidziusia będę się martwić zbędnymi kilogramami,teraz nie ma coTeraz to nie ma co patrzeć na kilogramy![]()
Z tego co wyczytałam około 12 tygNie zazdroszczę stresu. To kiedy tam w Irlandii ma się pierwsze USG ?
Jestem dość szczupła, mam wcięcie w talii i nie mam problemu z odstającym brzuchem, ale zaczął się 8 tydzień i już mi trochę odstajeBTW dziewczyny jak wasze brzuszki? Skoro mój lokator w brzuchu ma 2 mm to dlaczego ja mam brzuch jak w 5 miesiącu już wywalony?! O co Kaman![]()
Jaki już duży bobas! I jaka wyraźna stópkaHej dziewczyny, stresowałam się do dzisiaj, bo miałam 3 tyg przerwy od pierwszej wizyty u ginekologa… jak mogę być dodana z terminem - to poproszę - 30.10.
Prenatalne mam 22.04., kolejna wizyta po 5.05.
Mdłości okrutne mimo Bonjesty, znowu idę coś zjeść bo jak mam 2-3h wolnego od jedzenia to już mnie nosi…. Wkurza mnie to że już si mieszczę w mniej rzeczy, ale pocieszyła mnie powyższa wiadomość, że będzie czas na chudnięcie.
Pochwalę się swoją dzidzią z dziś i jego stópką (stopka na górnym zdjeciu). Za tydzień chce robić Nifty.
Jestem ciekawa czy wytrzymam do wyników czy może już powiem rodzinie o ciąży (nasze drugie bobo to będzie).
A jak i was z objawami.mnie w sumie to tylko piersi bolą.i czasem się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciążyJa mam wizytę we wtorek już u mojej lekarki prowadzącejjeżeli będzie chwilka, to można mi wpisać
Ah, no i prenatalne mam umówione na 6 maja![]()
Ja mam to samo !A jak i was z objawami.mnie w sumie to tylko piersi bolą.i czasem się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciąży
13+6Lekarz mówił wam że do kiedy max prenatalne można zrobić ?