reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Ej kobiety pierwszy raz w sumie od miesiąca zjadłam coś słodkiego 😍 i to z chęcią, ale pyszne ciasto zrobiłam, polecam 😊😁

Ja jutro zaczynam 9tydz, a objawy takie nasilone dokładnie od soboty 5t+6d , ostatni czas to była masakra, senność nudności czasami wymioty, Bonjesta jednak działa bo nie jest idealnie ale jest lepiej także jak którąś męczy to polecam brać a nie odwlekać tak jak ja to robiłam kilka dni .

A jak Wasze przygotowania do świąt?

reklama
Ej kobiety pierwszy raz w sumie od miesiąca zjadłam coś słodkiego 😍 i to z chęcią, ale pyszne ciasto zrobiłam, polecam 😊😁

Ja jutro zaczynam 9tydz, a objawy takie nasilone dokładnie od soboty 5t+6d , ostatni czas to była masakra, senność nudności czasami wymioty, Bonjesta jednak działa bo nie jest idealnie ale jest lepiej także jak którąś męczy to polecam brać a nie odwlekać tak jak ja to robiłam kilka dni .

A jak Wasze przygotowania do świąt?
Hej mnie mdli przez cały dzień ale tak znośnie. A święta już odpoczywam 😃i zajadam mersi 🤣

Zazdro braku objawów u niektórych z Was 🙏🏻 u mnie i mdłości i okropna senność… zasypiam w dowolnych momentach dnia, rano wstać nie mogę, do tego nawet słyszę od ludzi że nie wyglądam w formie.. i to na konferencji z pracy, matko jak mi głupio było… a jadąc tam normalnie zasypiałam za kółkiem. Masakra.

Ja dopiero skończyłam faszerować jajka (moja zachcianka) dzisiaj dwa razy się dobrze czułam w ciągu dnia , raz około 11 i poszlam szybko do sklepu,jak wróciłam to padłam, umierałam itp, i drugi raz się dobrze poczułam o 19 więc w końcu zabrałam się za te jajka ... Masakra... My jutro śniadanie u teściów skromnie bo na ostatnią chwilę a u nich będzie jeszcze żurek i kiełbaska....
Wesołych świąt kochane 😘😘 oby jutro chociaż wszystkie objawy zniknęły.... 😅😅

u mnie bóle brzucha i pleców jak na miesiączkę jakieś +/- 11-12dpo
potem senność trwająca nadal .. no i bóle piersi. teraz trochę mniej, ale dalej je czuję mdłości na szczęście może ze 2-3 dni na początku, ale może to też wynikało bardziej ze stresu..
A w którym tygodniu jesteś.Ja to się będę stresować aż do USG ...wogole to jest śmiesznie bo lekarz ciążę potwierdza też testem z moczu ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry