• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
U nas też cieplutko, ale nie sprawdzałam na termometr. Przyjemnie się spacerowało, mogło by już tak pozostać.

Mnie dziś rano przed śniadaniem zwalił Miks zapachów z kuchni, jak zeszłam na dół i poczułam, to mimo pierwotnej walki sama że sobą, poleciałam jak jeleń na rykowisku do toalety😜🤢

Wszystko pięknie ładnie, ale moja ciąza jest nadal tajemnicą więc ogólnie podejrzana sprawa🤐🤫
Na szczęście syn siostry i mój zadbali o moje ALIBI. Obu dzień wcześniej złapała jakaś jelitówka i wymiotowali. Także mogłam wszystko zwalić na karb wirusówka🤣🤣🤣

Oprócz tej porannej "wpadki" jestem z siebie dumna bo dziś wyjątkowo dobrze grałam w POMIDORA, nawet jak padło pytanie od cioci z Ameryki czy czasem nie jestem jeszcze w ciąży😁 Udało mi się odpowiadając nie mieć napisów na twarzy i pociągnęłaby dalej temat jakby nic się nie dział...że się staramy, że mam nadzieję, że już niebawem oto🎉

Wesołych Świąt dziewczyny ❤️ chwilę się nie odzywałam bo znowu byłam w szpitalu, niestety wymioty odpuściły tylko na kilka dni i wróciły znowu do tego stopnia że się odwodniłam. Ale dzisiaj mnie wypuścili więc częściowo święta udało mi się spędzić w domu 🏠 dodatkowo chłopak szwagierki miał urodziny więc podwójne świętowanie no i u nas już wszyscy wiedzą o ciąży ( u nas w rodzinie jak już wie jedna osoba to za chwilę wiedzą wszyscy 🙈🤣) . Ale jestem z siebie dumna bo wytrwałam imprezę. Padłam spać jak dziecko o 20:30 a o 1 się przebudziłem i spać nie mogę 🙈 chociaż Was nadrobiłam .zazdroszczę dziewczynom które nie mają żadnych objawów , że możecie od początku cieszyć się ciąża i przy tym dobrym samopoczuciem ❤️ dużo zdrówka dla Was

Wesołych Świąt dziewczyny ❤️ chwilę się nie odzywałam bo znowu byłam w szpitalu, niestety wymioty odpuściły tylko na kilka dni i wróciły znowu do tego stopnia że się odwodniłam. Ale dzisiaj mnie wypuścili więc częściowo święta udało mi się spędzić w domu 🏠 dodatkowo chłopak szwagierki miał urodziny więc podwójne świętowanie no i u nas już wszyscy wiedzą o ciąży ( u nas w rodzinie jak już wie jedna osoba to za chwilę wiedzą wszyscy 🙈🤣) . Ale jestem z siebie dumna bo wytrwałam imprezę. Padłam spać jak dziecko o 20:30 a o 1 się przebudziłem i spać nie mogę 🙈 chociaż Was nadrobiłam .zazdroszczę dziewczynom które nie mają żadnych objawów , że możecie od początku cieszyć się ciąża i przy tym dobrym samopoczuciem ❤️ dużo zdrówka dla Was
Współczuję Ci kochana.... Przypomnij - nie dali Ci jakiś tabletek na wymioty ?

Wesołych świąt dziewczyny ❤️ przepraszam, że dopiero teraz ale święta mnie pochłonęły.
Jutro o 11.20 mam pierwszą wizytę ❤️ miałam iść dopiero 16.04, ale martwi mnie ten progesteron.. więc od rana szybkie badanie krwi (progesteron i jeszcze beta z ciekawości) i ze świeżymi wynikami lecę na wizytę. Mam nadzieję, że będzie już coś widać. Z moich wyliczeń jutro 5+5 😍

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry