• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
U nas też cieplutko, ale nie sprawdzałam na termometr. Przyjemnie się spacerowało, mogło by już tak pozostać.

Mnie dziś rano przed śniadaniem zwalił Miks zapachów z kuchni, jak zeszłam na dół i poczułam, to mimo pierwotnej walki sama że sobą, poleciałam jak jeleń na rykowisku do toalety😜🤢

Wszystko pięknie ładnie, ale moja ciąza jest nadal tajemnicą więc ogólnie podejrzana sprawa🤐🤫
Na szczęście syn siostry i mój zadbali o moje ALIBI. Obu dzień wcześniej złapała jakaś jelitówka i wymiotowali. Także mogłam wszystko zwalić na karb wirusówka🤣🤣🤣

Oprócz tej porannej "wpadki" jestem z siebie dumna bo dziś wyjątkowo dobrze grałam w POMIDORA, nawet jak padło pytanie od cioci z Ameryki czy czasem nie jestem jeszcze w ciąży😁 Udało mi się odpowiadając nie mieć napisów na twarzy i pociągnęłaby dalej temat jakby nic się nie dział...że się staramy, że mam nadzieję, że już niebawem oto🎉

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry