callin@
Fanka BB :)
Byłaś już na wizycie? jak się czujesz?Przybijam piątke u mnie tak samo 6+3
Aaaa dobra doczytałam, że Irlandia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Byłaś już na wizycie? jak się czujesz?Przybijam piątke u mnie tak samo 6+3
Gdyby nie brak okresu,ból piersi i pozytywne testy ciążowe nie powiedziałabym że jestem w ciąży hahaByłaś już na wizycie? jak się czujesz?
Aaaa dobra doczytałam, że Irlandia![]()
A nie da się tam pójść jakoś prywatnie wcześniej ?Gdyby nie brak okresu,ból piersi i pozytywne testy ciążowe nie powiedziałabym że jestem w ciąży haha
Współczuję Ci kochana.... Przypomnij - nie dali Ci jakiś tabletek na wymioty ?Wesołych Świąt dziewczynychwilę się nie odzywałam bo znowu byłam w szpitalu, niestety wymioty odpuściły tylko na kilka dni i wróciły znowu do tego stopnia że się odwodniłam. Ale dzisiaj mnie wypuścili więc częściowo święta udało mi się spędzić w domu
dodatkowo chłopak szwagierki miał urodziny więc podwójne świętowanie no i u nas już wszyscy wiedzą o ciąży ( u nas w rodzinie jak już wie jedna osoba to za chwilę wiedzą wszyscy
) . Ale jestem z siebie dumna bo wytrwałam imprezę. Padłam spać jak dziecko o 20:30 a o 1 się przebudziłem i spać nie mogę
chociaż Was nadrobiłam .zazdroszczę dziewczynom które nie mają żadnych objawów , że możecie od początku cieszyć się ciąża i przy tym dobrym samopoczuciem
dużo zdrówka dla Was
Pierwszym razem dostałam metocroplamid a teraz dodatkowo ondesteron 3 x dziennie. Jeśli to nie podziała to już chyba nicWspółczuję Ci kochana.... Przypomnij - nie dali Ci jakiś tabletek na wymioty ?