• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama

Załączniki

• IMG_9060.jpeg
    IMG_9060.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 44
Ja tak miałam , ale po porodzie … matko musiałam dwa razy w ciągu nocy się przebierać … to było straszne 🤯
Daj spokój to jest okropne 😢 mam nadzieję że przejdzie niedługo bo na dłuższą metę oszaleć idzie z takimi potami.

Hej dziewczyny 🌺
Mało się ostatnio udzielam ale mój humor i nastrój w ciągu ostatnich 2 tygodniu obstawiam tak na 0… hormony chyba mocno szaleją 😢 najchętniej przepłakałabym całe dnie 😢

Kolejną wizytę mam 13.04 bo widzę że nawet tego nie napisałam ehh…

Ale coś się wydarzyło że masz taki kiepski nastrój czy tak bez przyczyny,? Łącze się w bólu, U mnie też widzę ogromny spadek nastroju, najchętniej bym spala i płakała na przemian , wizja codziennosci mnie przerasta, tym bardziej jak mam zostać sama z dziećmi 😥 na początku ciąży odstawiłam leki przeciwdepresyjne i się zastanawiam czy nie będę musiała do nich wrócić mimo wszystko 🤔

reklama
Daj spokój to jest okropne 😢 mam nadzieję że przejdzie niedługo bo na dłuższą metę oszaleć idzie z takimi potami.

Ale coś się wydarzyło że masz taki kiepski nastrój czy tak bez przyczyny,? Łącze się w bólu, U mnie też widzę ogromny spadek nastroju, najchętniej bym spala i płakała na przemian , wizja codziennosci mnie przerasta, tym bardziej jak mam zostać sama z dziećmi 😥 na początku ciąży odstawiłam leki przeciwdepresyjne i się zastanawiam czy nie będę musiała do nich wrócić mimo wszystko 🤔
Totalnie bez przyczyny , to moja pierwsza ciąża nie jestem wgl przyzwyczajona do takich spadków nastroju 😢
Ciężko tak z osoby z mnóstwem energii w dodatku wiecznym uśmiechem na twarzy przejść do soboty cały czas smutnej i smutnej i w okropnym nastroju..
jeśli te leki nie wpłyną w żaden sposób na ciążę to może nie być zły pomysł w sumie żebyś wróciła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry