• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Hej hej, mamy które mają już starszaki na pokładzie - informujecie w jakiś inny sposób rodzinę niż rozmową wprost? Myślę o jakiejś koszulce w stylu "będę starszą siostrą, ale nie wiem". Odnośnie płci to kupiłam 3 lata temu zdrapki, ale o ciąży rodzina po prostu wiedziała z powiedzenia wprost.

reklama
Hej hej, mamy które mają już starszaki na pokładzie - informujecie w jakiś inny sposób rodzinę niż rozmową wprost? Myślę o jakiejś koszulce w stylu "będę starszą siostrą, ale nie wiem". Odnośnie płci to kupiłam 3 lata temu zdrapki, ale o ciąży rodzina po prostu wiedziała z powiedzenia wprost.
Moja 6 latka znalazła taka właśnie koszulkę podczas szukania jajek od zajączka w ogrodzie w Wielkanoc ❤️ radości całej rodziny było co niemiara 🥰🌈 dziś założyła tą koszulkę na wizytę do teściów, też świetnie zdała egzamin 👌

Ja 9 lat temu zrobiłam córce koszulkę z napisem będę starszą siostrą. I na wigilię po złożeniu życzeń przez babcię tuż przed łamaniem się opłatkiem młoda zdjęła bluzę i ogłosiła, że będzie starszą siostrą. To samo następnego dnia świąt i teściów. Wyszło super!

Teraz zamierzamy ogłosić na 15 urodzinach córki... Ale totalnie nie mam koncepcji jak to zrobić. Na szczęście mam jeszcze miesiąc na kombinowanie jak ogłosić tę nowinę całej rodzinie😁

Ja kupulam taka koszulkę, czeka jeszcze na dobry moment
Screenshot_20260406_212715_Chrome.jpg

My powiedzieliśmy wprost ale te koszulki fajna sprawa 😁

A tak w innym temacie, dziewczyny czy Wy też tak strasznie się nocą pocicie? U mnie tragedia za każdym razem w nocy budzę się zalana potem i mam dreszcze, a pościel to muszę co dwa dni zmieniać 🙄 w żadnej poprzedniej ciąży tak nie miałam, już się zastanawiam czy to normalne

My powiedzieliśmy wprost ale te koszulki fajna sprawa 😁

A tak w innym temacie, dziewczyny czy Wy też tak strasznie się nocą pocicie? U mnie tragedia za każdym razem w nocy budzę się zalana potem i mam dreszcze, a pościel to muszę co dwa dni zmieniać 🙄 w żadnej poprzedniej ciąży tak nie miałam, już się zastanawiam czy to normalne
Ja tak miałam , ale po porodzie … matko musiałam dwa razy w ciągu nocy się przebierać … to było straszne 🤯

Hej dziewczyny 🌺
Mało się ostatnio udzielam ale mój humor i nastrój w ciągu ostatnich 2 tygodniu obstawiam tak na 0… hormony chyba mocno szaleją 😢 najchętniej przepłakałabym całe dnie 😢

Kolejną wizytę mam 13.04 bo widzę że nawet tego nie napisałam ehh…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry