dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
Wspaniale dziewczyny, gratulacje udanych wizyt 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PięknieMamy to ! Widziałam bijące serduszko, słyszałam, moja kropeczka ma 1,11 cm. Według USG o tydzień młodsza ale dzień porodu się nie zmienił bo wiadomo kiedy miałam transfer![]()
GratulacjeJa nie mam zdjęcia niestety, ale tez jest bijące serduszko. Z usg 5+5, wiec tydzień młodsza, ale mówiła, ze to jeszcze moze sie wyrównać.
Kartę ciąży i skierowania mam.
GratulacjeJestem po wizycie i nie mam zdjęć USG, ale widziałam maleńka kropeczke w tej czarnej kropce, lekarz ocenił na 5 tydzień więc zgadza się z poprzednią wizytą. Na następną wizytę mam przyjść po świętach, mam zobaczyć jak szybko rośnie i mam zrobić na tą wizytę TSH.
Ale się cieszę, że cosiek urósł.![]()
A kiedy miałaś dokładnie transfer????Mamy to ! Widziałam bijące serduszko, słyszałam, moja kropeczka ma 1,11 cm. Według USG o tydzień młodsza ale dzień porodu się nie zmienił bo wiadomo kiedy miałam transfer![]()
21 luty- 5 dniowa blstocystaA kiedy miałaś dokładnie transfer????
Ja 6 marca i też 5 dniowa21 luty- 5 dniowa blstocysta
A ile ma mm ?Ja nie mam zdjęcia niestety, ale tez jest bijące serduszko. Z usg 5+5, wiec tydzień młodsza, ale mówiła, ze to jeszcze moze sie wyrównać.
Kartę ciąży i skierowania mam.
Nie powiedziałaA ile ma mm ?