reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
na kreskach jestem od ponad roku, za mną dwie biochemiczne i puste jajo w styczniu/lutym
Wcześniejsze konto usunęłam po zabiegu, w emocjach.. ale wróciłam 😀

bardzo się boję co mnie spotka tym razem, ale stwierdziłam, że zapisuję się na listopadowe mamuśki - nawet jeśli coś pójdzie nie tak to na pewno będzie łatwiej z wami 🥹

beta rosła bardzo ładnie, pęcherzyk żółtkowy jest także mam nadzieję, że tym razem dociagniemy do listopada 🍀

@maryla86 jak tam wizyta kochana ?

Ja to bym bez zdjęcia USG nawet nie wyszła 🤣🤣 Za mały by zmierzyła ?
Dziewczyny przepraszam że nie odzywałam się ostatnio ale miałam parę dni odpoczynku od tel
I w sumie to muszę się z Wami pożegnać jestem świeżo po wizycie i niestety dziecko przestało rosnąć i nie słychać serduszka , mam skierowanie do szpitala na oczyszczenie jutro z rana mam się stawić i zobaczymy co powiedzą
Życzę wam dużo zdrówka i waszym dzieciom 😘

na kreskach jestem od ponad roku, za mną dwie biochemiczne i puste jajo w styczniu/lutym

bardzo się boję co mnie spotka tym razem, ale stwierdziłam, że zapisuję się na listopadowe mamuśki - nawet jeśli coś pójdzie nie tak to na pewno będzie łatwiej z wami 🥹

beta rosła bardzo ładnie, pęcherzyk żółtkowy jest także mam nadzieję, że tym razem dociagniemy do listopada 🍀
No popatrz jak Ci sprawnie poszło ❤️ ja też się boję, do końca będę się bała ale tak jak mówisz cokolwiek by się nie działo to w kupie raźniej 🤣🤭 💩

Hej dziewczyny! Nieśmiało dołączam bo boję się bardziej niż w pierwszej ciąży 😅 w domu mam roczną córeczkę. Termin z OM 1.12. Na pierwszą wizytę idę w piątek tak jakbym chciała się przypadkowo wygadać w święta 😆
Witaj❤️❤️❤️

Witaj!
To chyba Ty jesteś tą pierwsza kreskową dziewczyną, której kibicowałam w styczniu jak znalazłam ten wątek, było mi przykro, że nie wyszło 💔 Cieszę się, że się tu spotykamy❤️❤️❤️Wierzę, że tym razem będzie ok❤️❤️❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry