No wreszcie!Najlepiej zacznij od początku
![]()
muszę jakieś streszczenie zrobić tej mojej długiej, zakręconej historii
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wreszcie!Najlepiej zacznij od początku
![]()
Super! Będziemy się razem podnosić na duchuHej ! Ja również z roczniakiem na pokładzie !![]()
Mi się wydaje że mama się coś domyślaWitaj, u mnie termin 30.11 idziemy łeb w łebteż myślę czy mówić rodzicom w święta czy nie... Zobaczę jaka będę mieć wenę
![]()
Ja mam pełnego energii i buntu dwulatkaHej ! Ja również z roczniakiem na pokładzie !![]()
Dziewczyny przepraszam że nie odzywałam się ostatnio ale miałam parę dni odpoczynku od tel@maryla86 jak tam wizyta kochana ?
Ja to bym bez zdjęcia USG nawet nie wyszłaZa mały by zmierzyła ?
No popatrz jak Ci sprawnie poszłona kreskach jestem od ponad roku, za mną dwie biochemiczne i puste jajo w styczniu/lutym
Wcześniejsze konto usunęłam po zabiegu, w emocjach.. ale wróciłam
bardzo się boję co mnie spotka tym razem, ale stwierdziłam, że zapisuję się na listopadowe mamuśki - nawet jeśli coś pójdzie nie tak to na pewno będzie łatwiej z wami
beta rosła bardzo ładnie, pęcherzyk żółtkowy jest także mam nadzieję, że tym razem dociagniemy do listopada![]()
WitajHej dziewczyny! Nieśmiało dołączam bo boję się bardziej niż w pierwszej ciążyw domu mam roczną córeczkę. Termin z OM 1.12. Na pierwszą wizytę idę w piątek tak jakbym chciała się przypadkowo wygadać w święta
![]()
Witaj!na kreskach jestem od ponad roku, za mną dwie biochemiczne i puste jajo w styczniu/lutym
Wcześniejsze konto usunęłam po zabiegu, w emocjach.. ale wróciłam
bardzo się boję co mnie spotka tym razem, ale stwierdziłam, że zapisuję się na listopadowe mamuśki - nawet jeśli coś pójdzie nie tak to na pewno będzie łatwiej z wami
beta rosła bardzo ładnie, pęcherzyk żółtkowy jest także mam nadzieję, że tym razem dociagniemy do listopada![]()
noooo ekspresowo wręczNo popatrz jak Ci sprawnie poszłoja też się boję, do końca będę się bała ale tak jak mówisz cokolwiek by się nie działo to w kupie raźniej
![]()
![]()